U herkent het vast wel; u heeft een interessant item geschreven op uw weblog, website of nieuwssite. Nu wilt u dit geschreven bericht net even iets meer body geven door er een (actuele) afbeelding bij te plaatsen. En hier begint vaak het probleem maar CopyrightVrij.nl biedt dé oplossing!

Waarschijnlijk gaat u even ‘googlen’ voor een bijpassende afbeelding. U realiseert zich waarschijnlijk niet dat het gebruik van deze afbeeldingen niet toegestaan is zonder uitdrukkelijke toestemming van de maker van de afbeelding. U zult niet de eerste zijn die een fikse boete opgelegd krijgt door de fotograaf die de foto gemaakt heeft.

 

Heeft u andere opties? Ja, u kunt gebruik maken van zogenaamde beeldbanken, echter u moet dan toch per afbeelding een x bedrag betalen. En wanneer u dagelijks veel nieuws plaatst kan dit hoog oplopen. Wanneer u een particulier bent of kleine ondernemer heeft u hier waarschijnlijk het budget niet voor.

 

CopyrightVrij biedt u vanaf nu dé oplossing! Door een netwerk van (amateur)fotografen bouwen wij een grote beeldbank op. Alle foto’s die geplaatst worden op www.copyrightvrij.nl mogen GRATIS en zonder copyrightvermelding gebruikt worden. Onze fotografen bieden hun foto’s gratis aan omdat zij dezelfde filosofie hanteren als wij en omdat zij het heerlijk vinden wanneer anderen van hun foto’s genieten. De foto’s worden in lage resolutie aangeboden zodat ze geschikt zijn voor webpublicatie.

 

Klinkt te mooi om waar te zijn? Toch is het zo! Het enige dat u hoeft te doen is uzelf gratis registreren zodat u gebruik kunt maken van onze service. U kunt zelf foto’s uploaden en tevens kunt u foto’s opslaan en gebruiken. Fotografen bieden wij de mogelijkheid om in de foto omschrijving gegevens op te nemen om eventueel een hoge resolutie foto te bestellen bij de fotograaf. De prijs van die foto’s worden door de fotografen zelf bepaald.

 

Wij hopen dat wij op deze manier een nieuwe trend van afbeeldingen plaatsen kunnen introduceren en men eindelijk met een gerust hart foto’s kan plaatsen.

 

bron:Copyrightvrij.nl