Persbericht

Roy Ishak, DM-copywriter en SEO-consultant bij zoekmachinemarketingbureau Traffic Builders BV in Almere, is met zijn praktische cursus copywriting genomineerd voor Beste Opleider van Nederland 2013 - een initiatief van Evalu, Springest en Loonwijzer.nl.

De verkiezing vindt dit jaar voor het eerst plaats. In totaal worden 20 awards uitgereikt: twee voor iedere opleidingscategorie en hoofdprijzen voor grote trainingsinstituten en kleine personeelsopleiders met de beste totale waardering. Evalu maakt de winnaars vermoedelijk bekend op maandag 16 november 2013.

Roy: "Ik ben uiteraard apetrots. De cursus is momenteel met een 9,2 à©à©n van de hoogst beoordeelde cursussen copywriting op Springest. Ik geef inmiddels een paar jaar les en merk telkens weer dat cursisten meer interactie wensen en minder theorie. Daarom biedt de cursus veel ruimte voor schrijfopdrachten, oefeningen, discussie en persoonlijke vragen. Je merkt dat ze dat leuker vinden à©n de lesstof hierdoor beter onder de knie krijgen."

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform