Meiden opgelet, want als jij de ambitie, het lef en de looks hebt, dan is dit je kans om eenunieke training te genieten om klaar gestoomd te worden tot één van Marlons Topmodels! Er wordt momenteel druk gescout naar kandidaten. En wie weet schitter jij op de catwalk 5 oktober a.s. tijdens de finaleshow op het Exclusief Lifestyle Event in Hengelo.


Marlons Topmodels is niet zomaar een modelcontest, maar een heus opleidingstraject voor aspirant-modellen/mannequins. Er worden zes weken lang proffesionele trainingen voorzien, waarbij de aspiranttopmodellenleren poseren, lopen op de catwalk, make-up en haarverzorging tips krijgen.

Voor de meeste modellen is het lopen in een coutureshow één van de hoogtepunten van hun carriere! Wees dus slim en start direct aan de top met Marlons Topmodels.

Marlons Topmodels is een idee en initiatief van couturier en modeontwerper Marlon Borgschot en hij zegt hierover: “Ik merk dat er een grote behoefte is aan goed opgeleide modellen met de juiste lengte en internationale uitstraling. Door mijn uitgebreide ervaring op het gebied van modellen heb ik daarom Marlons Topmodels opgericht.”

Ben jij tussen de 16-25 en ben je minstens 1.78m lang met confectiemaat 36/38, dan kun jij je nog snel

opgeven via de website

www.marlonstopmodels.nl en hiermee zet je de eerste stap in je modellencarriere!