(EMEA Persberichten) In de nieuwe internet revolutie lijkt het erop dat alles op het gebied van sociale media ons leven aan alle kanten kan beïnvloeden. Het bereik van deze netwerken is gigantisch groot en lijkt alleen maar groter te worden. Dit biedt veel kansen voor bedrijven als men er goed gebruik van weet te maken. Steeds meer internet marketeers zien de mogelijkheden van Social Media Marketing.

Guorilla Media
Als we naar de zakenmarkt kijken, hebben we tegenwoordig een wereldwijde werkplaats, waar tijdzones, grenzen en taalbarrià¨res bijna verdwenen zijn. Dit biedt enorm veel mogelijkheden voor bedrijven om te groeien, daarnaast levert het ook kleine problemen op die er in het verleden niet waren. Als je in deze tijden mee wilt blijven doen, moet je gaan kijken naar de mogelijkheden van social media marketing. Tegelijkertijd is het geen geheim dat dit niet simpel is. Gelukkig kan je hiervoor terecht bij Guorilla Media.

Guorilla Media heeft een aantal social media marketing producten ontwikkeld, voor websites zoals, FaceBook, Twitter, YouTube en MySpace, die er voor zorgen dat je merknaam, product, service of sales enorm stijgen. Deze services worden inmiddels omarmt door verschillende grote muziek/media bedrijven.

à¢â‚¬Å“Onze klanten hebben de mogelijkheid om FaceBook fans, Twitter volgers en echte Youtube views te kopen, daarnaast zijn er nog meer unieke diensten waar men uit kan kiezen,à¢â‚¬ zegt de General Manager van Guorilla Media, Roeland Werring. à¢â‚¬Å“We hebben online advertising niet alleen efficiënter gemaakt dan traditionele middelen, maar ook veel rendabeler.à¢â‚¬

Het beste aan deze nieuwe social media marketing diensten is dat ze betaalbaar zijn. Het is belangrijk voor Guorilla Media dat alle bedrijven, van klein tot groot, een kans krijgen op succes.

à¢â‚¬Å“De belangrijkste diensten die Guorilla Media op dit moment aanbiedt zijn de FaceBook gerelateerde diensten. Ondanks het feit dat deze diensten enorm doeltreffend zijn, kunnen klanten al bij ons terecht voor minder dan 100 dollarà¢â‚¬, zegt Werring. à¢â‚¬Å“En omdat het rendement op de investering groot is, verdienen klanten dat bijna direct terugà¢â‚¬.

Uw bedrijf verdient ook een kans op succes. Om dit te bereiken moet je als bedrijf je kansen pakken op het gebied van social media marketing, en om dat te bereiken heb je de hulp van Guorilla Media nodig.

Kijk snel op de website van Guorilla Media voor alle details over deze social media marketing services: www.guorillamedia.com of neem contact op via het contact formulier op de website.