BARNEVELD, 1 december 2009 -- Met ingang van vandaag maakt CRM & More onderdeel uit van CRM-specialist CRM Partners. De marktleider in Microsoft Dynamics CRM heeft zich hiermee verzekerd van in house expertise op het gebied van branchespecifieke en horizontale add-ons.

CRM Partners zet al geruime tijd de modules van CRM & More in voor haar klanten. Het gaat hierbij ondermeer om branchespecifieke functionaliteiten en oplossingen voor de uitwisseling van data. Zo maakt CRM Partners bijvoorbeeld voor branche- en ledenorganisaties gebruik van de standaardmodule voor de ledenmarkt die door CRM & More is ontwikkeld.

à¢â‚¬Å“De integratie van CRM & More past binnen de groeistrategie van CRM Partners. Wij zijn erop gebrand zoveel mogelijk kennis en kunde van Microsoft Dynamics CRM onder ons dak voor onze klanten bijeen te brengen, of dat nu gaat om het ontwikkelen, het implementeren of de service en onderhoud van Microsoft Dynamics CRM. De add-ons waar wij hier over spreken leggen een solide basis onder onze producten en diensten,à¢â‚¬ aldus Emiel Putman, Managing Partner van CRM Partners.

De overname van CRM & More omvat alle producten en een team gespecialiseerde en gecertificeerde ontwikkelaars. CRM Partners zal de activiteiten van CRM & More onder de huidige naam voortzetten.

CRM Partners is markleider op het gebied van Microsoft Dynamics CRM en ontwikkelt, implementeert en onderhoudt generieke à©n branchespecifieke CRM-oplossingen. Naast het ondersteunen van marketing-, sales- en serviceprocessen zet CRM Partners Microsoft Dynamics CRM ook in voor leveranciersmanagement, ledenbeheer, opleidingenmanagement, HR en andere ondersteunende processen. CRM Partners is Microsoft Gold Certified Partner met vijf competenties.

NIET VOOR PUBLICATIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Sophie Makker, CRM Partners, 0342 427 090, [email protected]