Barneveld, 16 juli 2008 - Op de Worldwide Partner Conference in Houston vorige week, heeft Microsoft  CRM Partners benoemd tot lid van de Microsoft Dynamics Presidents Club 2008. CRM Partners ontving het lidmaatschap voor het tweede jaar op rij en was dit keer het enige Nederlandse CRM-bedrijf dat deze erkenning ten deel viel. De Microsoft Dynamics Presidents Club 2008 vertegenwoordigt wereldwijd de top 5% van Microsoft Business Solutions Partners. 

Voor CRM Partners betekent het lidmaatschap de bevestiging van het succes in het afgelopen jaar. Heleen van Offenbeek, Partner Group Lead Microsoft Business Solutions van Microsoft Nederland: “Zowel de uitstekende  productexpertise als de indrukwekkende verkoopprestaties hebben ertoe geleid dat CRM Partners dit jaar opnieuw tot deze selecte club behoort. CRM Partners heeft in een rap tempo een belangrijke en solide plaats verworven op de Nederlandse markt.”  

Door het behalen van drie nieuwe competenties heeft CRM Partners haar toegevoegde waarde als Microsoft Gold Certified Partner verder uitgebouwd. De competenties Custom Development, Networking Infrastructure Solutions en Information Worker Solutions werden toegevoegd, als aanvulling op de reeds eerder verworven competenties Microsoft Business Solutions and Business Process  & Integration. Deze competenties vormen het bewijs van de vakkennis en kunde die CRM Partners heeft verworven en toepast in een aantal succesvolle projecten in de volle breedte van het Microsoft technologie platform.

CRM Partners is een jong, snelgroeiend CRM-adviesbureau dat zich in de korte tijd van haar bestaan heeft ontwikkeld tot marktleider op het gebied van advies en implementatie van Microsoft Dynamics CRM. In zo’n drie jaar heeft CRM Partners een interessant portfolio van ruim honderd klanten opgebouwd, veelal bedrijven en organisaties met honderd werkplekken of meer. Inmiddels heeft het onder meer Asito, Akzo Nobel, Reaal Verzekeringen en Ballast Nedam geholpen met het realiseren van hun doelstellingen

NIET VOOR PUBLICATIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Emiel Putman, CRM Partners, +31 (0) 342 427 090, [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular