BERICHT VOOR DE PERS

CRM Partners wordt contentpartner van LearningGuide Solutions

BARNEVELD, 1 juli 2009 CRM Partners heeft een partnerovereenkomst gesloten met LearningGuide Solutions, een toonaangevende leverancier van elektronische leer- en supportoplossingen. Als kennisleider op het gebied van Microsoft Dynamics CRM wordt CRM Partners de contentpartner voor de leeroplossing LearningGuide ten behoeve van Microsoft Dynamics CRM.

Het Elektronisch Performance Support Systeem (EPSS) LearningGuide geeft de gebruiker van Microsoft Dynamics CRM direct op de werkplek, online alle informatie en kennis over het gebruik van het systeem zonder veel traditionele training. Via de helpfunctie krijgt de gebruiker inzicht in de context van procedures, processen, richtlijnen en de te volgen regels. Bij veranderingen in toepassingen of het installeren van nieuwe versies kan nieuwe kennis en informatie snel via de LearningGuide aan de gebruikers beschikbaar worden gesteld. Een groot voordeel is dat de kennis daarmee permanent gewaarborgd wordt. De dienstverlening wordt aangeboden in de vorm van een jaarlijks abonnement.

CRM Partners zorgt er als contentpartner voor dat de leercontent voor Microsoft Dynamics CRM actueel wordt gehouden. Deze basiscontent kan waar gewenst snel en gemakkelijk worden verrijkt met klantspecifieke processen, richtlijnen en procedures.

à¢â‚¬à…“Tijdens de implementatie van het CRM systeem speelt het uitwisselen van kennis onder de medewerkers een belangrijke rol. Juiste kennis is een belangrijke succesfactor voor de adoptie van het CRM systeem. Door deze leercontent direct elektronisch beschikbaar te stellen op de werkplek, bieden wij de gebruikers een extra service die het gebruik van Microsoft Dynamics CRM aanzienlijk zal verhogen, aldus Emiel Putman, Managing Partner van CRM Partners.

Charl Giesen, Business Development Manager bij LearningGuide Solutions, zegt over de samenwerking:Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe leercontent voor onze klanten. Wij bieden klanten een duurzame leeroplossing in een snel veranderende ICT markt. Een duurzame leeroplossing veronderstelt een strategische samenwerking met betrouwbare en toonaangevende spelers in de markt. CRM Partners is daarom voor ons een logische keuze als contentpartner voor Microsoft Dynamics CRM.

CRM Partners is een CRM-adviesbureau dat zich heeft ontwikkeld tot marktleider op het gebied van generieke à©n branchespecifieke oplossingen op het gebied van Microsoft Dynamics CRM. Naast het ondersteunen van marketing-, sales- en serviceprocessen zet CRM Partners Microsoft Dynamics CRM ook in voor leveranciersmanagement, ledenbeheer, opleidingenmanagement, HR en andere ondersteunende processen. CRM Partners is Microsoft Gold Certified Partner met vijf competenties en lid van de Microsoft Presidents Club. CRM Partners heeft een interessant portfolio van ruim 100 klanten.

LearningGuide Solutions levert performance support oplossingen die eindgebruikers op eenvoudige wijze op de werkplek ondersteunen bij het toepassen van werkprocessen, desktop- en bedrijfsapplicaties. LearningGuide Solutions, met vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van standaard en maatwerk leercontent, o.a. op het gebied van Microsoft Office applicaties, ERP en EPD oplossingen en document management systemen en levert verschillende en aanvullende diensten op het gebied van performance support.

NIET VOOR PUBLICATIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Sophie Makker, CRM Partners, 0342 427 090, [email protected]