BERICHT VOOR DE PERS

Spierballentaal in Barneveld

CRM Partners wordt sponsor van Spieren voor Spieren

BARNEVELD, 10 februari 2009 - CRM Partners heeft zich als Spierensponsor verbonden aan de stichting Spieren voor Spieren. Dit maakte het CRM-adviesbureau afgelopen donderdag bekend. Spieren voor Spieren zet zich met behulp van topsporters in voor kinderen met een spierziekte door structurele financiering van onderzoeksprojecten naar oorzaak en genezing.

CRM Partners deed de aankondiging tijdens haar jaarlijkse relatie-evenement in aanwezigheid van Olympisch hockeyster Wieke Dijkstra, lid van het speciale Spieren voor Spieren Oranje Team, en Tom Kempers, ex-proftennisser en sponsormanager van de stichting. Hun presentie vormde de feestelijke afsluiting van een intensieve en zeer geslaagde middag waarin CRM Partners haar (potentiële) klanten op de hoogte bracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Microsoft Dynamics CRM, xRM.

Wieke Dijkstra en Tom Kempers: "Als topsporters weten we wat het inhoudt om te moeten knokken. Kinderen met spierziekten leveren elke dag noodgedwongen een topprestatie. Zij verdienen het dat wij ons inzetten voor hun toekomst. Dat CRM Partners daaraan een bijdrage wil leveren is super! Het is voor ons leuk om hun enthousiasme en hier vanmiddag ook dat van hun klanten te zien."

De sponsorovereenkomst is vooralsnog aangegaan voor een periode van drie jaar en behelst de inzet van de expertise van CRM Partners op het gebied van relatiemanagement en donateurbeheer. Met de sponsorovereenkomst is een bedrag van à¢à¢â‚¬Å¡¬ 25.000 aan diensten gemoeid.

Emiel Putman, Managing Partner bij CRM Partners: "In Spieren voor Spieren zien wij een maatschappelijke partner die goed bij ons past. Net als CRM Partners is Spieren voor Spieren een relatief jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij herkennen de ambitieuze doelstellingen en de gedrevenheid om die te realiseren.

CRM Partners is een CRM-adviesbureau dat zich heeft ontwikkeld tot marktleider op het gebied van generieke à©n branchespecifieke oplossingen op het gebied van Microsoft Dynamics CRM. Naast het ondersteunen van marketing-, sales- en serviceprocessen zet CRM Partners Microsoft Dynamics CRM ook in voor leveranciersmanagement, ledenbeheer, opleidingenmanagement, HR en andere ondersteunende processen. CRM Partners is Microsoft Gold Certified Partner met vijf competenties en lid van de Microsoft Presidents Club. CRM Partners heeft een interessant portfolio van ruim 100 klanten waaronder Akzo Nobel, de Alliantie, Asito, Ballast Nedam, Grontmij en Reaal Verzekeringen.

NIET VOOR PUBLICATIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Sophie Makker, CRM Partners, 0342 427 090, [email protected]