Alphen a/d Rijn, 8 februari 2010 - DatacenterWorks heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met The Data Center Professionals Network: een wereldwijd opererende en onafhankelijke community voor datacenter-managers en -specialisten. Michiel van Blommestein, redacteur van DatacenterWorks, is benoemd tot editor. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de gehele redactionele leiding van de community.   

De website van Data Center Professionals biedt datacenter-specialisten de mogelijkheid om onderling informatie met elkaar te delen en ervaringen uit te wisselen. Ook zijn diensten als een forum en een business directory beschikbaar. De website zal dankzij de samenwerking met DatacenterWorks ook worden voorzien van onafhankelijke artikelen op het gebied van datacenters.   

Michiel van Blommestein gaat de redactionele samenwerking tussen DatacenterWorks en Data Center Professionals opzetten en uitbreiden. Hij wordt verantwoordelijk voor het uitwisselen van content tussen DatacenterWorks en Data Center Professionals. Michiel gaat daarnaast dagelijks op de community bloggen over het laatste nieuws op datacentergebied. Bovendien treedt Michiel op als moderator van de discussies en gaat hij zich nadrukkelijk bezig houden met 'user generated content': het werven van artikelen geschreven door datacenter-managers en -professionals.

Kijk voor meer informatie over Data Center Professionals op www.datacenterprofessionals.net. De website van DatacenterWorks is te vinden op www.datacenterworks.nl.

Over FenceWorks
FenceWorks is een jonge uitgeverij van gespecialiseerde vaktijdschriften en websites voor de sectoren IT, telecom en industrie. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, maken à©n overnemen en revitaliseren van bladen, websites, e-mailproducten en andere uitgeef- en communicatieprojecten. Onze doelstelling hierbij is het bij elkaar brengen van aanbieders en afnemers in niche-markten. FenceWorks is eigenaar van AppWorks, DatacenterWorks, Technalia, TelecomWorks, Verbinding, Vision & Robotics en Warmtepompen.

Contact
FenceWorks
Robbert Hoeffnagel
Tel: +31 (0)6-51 28 20 40
E-mail: [email protected]
www.fenceworks.nl

Eigen_Zinnig PR & Communicatie
Aleksandra Andjelic
Tel: +31 (0)6-24 24 56 79
E-mail: [email protected]
www.eigen-zinnig.nl
twitter.com/Eigen_Zinnig