De Boer tenten in Alkmaar geheel overgenomenDe Boer maakt bekend dat NPM Capital en de Britse investeringsmaatschappij 3i een
principe-akkoord hebben bereikt over de overname van het meerderheidsbelang van 3i in De Boer Tenten. Eenzelfde bod is uitgebracht op het pakket aandelen dat de oprichtersfamilie De Boer bezit.

De Boer is marktleider op het gebied van verhuur van tenten. De strategie zoals deze door het management is ingezet, zal worden gecontinueerd. Dit betekent een focus op Nederland, Engeland, Duitsland en België en het verder ontwikkelen van het gebied in de lijn Scandinavië tot en met Spanje. De strategie is erop gericht de omzet in drie jaar tijd te verdubbelen en de bezettingsgraad van mensen en tentmateriaal door het jaar heen beter te verdelen.

NPM Capital richt zich op het Nederlandse bedrijfsleven, in het bijzonder op bedrijven die succesvol worden geleid door ondernemende managers. Vaak gaat het om (voormalige)
familiebedrijven die marktleider zijn in een bepaalde niche of de potentie hebben dat te worden. NPM Capital maakt deel uit van het SHV-concern. Momenteel heeft NPM Capital 80 participaties in portefeuille, waarvan 70 in Nederland.

Over De Boer Groep

De Boer Groep is marktleider op het gebied van tijdelijke accommodaties. Opgericht in 1924 en met hoofdkantoor in Alkmaar, heeft De Boer inmiddels vestigingen in Nederland,
Duitsland, Engeland, België, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk en Zweden. Daarnaast is
De Boer middels strategische samenwerkingen actief in Ierland en de Verenigde Staten.

De Boer Groep heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 60 miljoen Euro. Wereldwijd heeft zij 350 vaste medewerkers en gedurende het hoogseizoen biedt zij werk aan ruim 150 extra krachten.

De Boer creëert tijdelijke accommodaties bij onder andere de Olympische Spelen, de
Farnborough Airshow, de EU top, Popfestivals, Formule 1, Internationale
Voetbalkampioenschappen, ATP tennis toernooien en PGA Golf toernooien. Tevens vinden in semi-permanente accommodaties van De Boer voorzieningen als supermarkten, magazijnen, hotels, distributiecentra en tentoonstellingshallen voor langere termijn onderdak.

bron:De Boer Tenten BVComments are closed.
%d bloggers liken dit: