De kinderserie Villa Neuzenroode gaat zaterdag 23 april in premià¨re in het Pathà© Tuschinski te Amsterdam. De premià¨re wordt een groot feest voor zieke kinderen en andere genodigden. De CliniClowns staan vanaf 10.15 uur op de rode loper klaar om de kinderen als echte V.I.P.'s te verwelkomen. Het premià¨reprogramma wordt gepresenteerd door Floris Roubos. De kinderserie Villa Neuzenroode vertelt de belevenissen van de CliniClowns Ips en Fie die een villa erven van freule Van Stoeth tot Strompeltvoort. Een serie vol avontuur, spanning, verliefdheden, schurken en een verrassende ontknoping.  

Bij CliniClowns staat het kind altijd centraal 
CliniClowns heeft zieke kinderen uitgenodigd om als eerste de avonturen van de clowns Ips en Fie te zien à©n te beleven. Het programma van de premià¨re blijft nog even geheim, maar dat het verrassend en een beetje gek zal zijn is logisch, dat weet je met de CliniClowns. Samen met de clowns, natuurlijk de kinderen en andere, soms wel heel bekende, genodigden wordt het een feest om nooit te vergeten.  
 
Speciale voorpremià¨res in de ziekenhuizen 
Ook de kinderen in de ziekenhuizen worden niet vergeten. De kinderserie Villa Neuzenroode is mede tot stand gekomen in samenwerking met Emma TV, het televisiestation van het Emma Kinderziekenhuis AMC. Daar vindt dan ook een speciale voorpremià¨re van de kinderserie plaats. Kinderen uit het Emma Kinderziekenhuis AMC hebben in vier speciale uitzendingen van Emma TV samen met drie CliniClowns een aantal ideeën bedacht die zijn verwerkt in het scenario van de serie. Tevens zenden alle ziekenhuizen met een eigen televisiestation de serie uit. 
 
CliniClowns is er voor alle zieke kinderen in Nederland 
Stichting CliniClowns Nederland is er voor kinderen die het moeilijk hebben door ziekte, trauma of handicap. Door clowneske afleiding en plezier kunnen deze kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en gewoon weer even kind zijn. Op dit moment spelen bijna 60 CliniClowns in ruim 110 ziekenhuizen en andere zorginstellingen door heel Nederland. Met de kinderserie Villa Neuzenroode biedt CliniClowns ook de zieke kinderen thuis momenten van gezonde afleiding en plezier. De kinderserie Villa Neuzenroode vormt tevens de aanloop naar de introductie op 9 mei aanstaande van Villa Neuzenroode.nl, een clowneske wereld op het internet.  
 
De kinderzender [email protected] zendt de 13-delige serie Villa Neuzenroode vanaf 30 april rond 9:00 's ochtends uit bij de AVRO. De serie is een co-productie van Palm Plus Producties en Stichting CliniClowns Nederland. 

bron:Cliniclowns