Persbericht

Er zijn een hele hoop verschillende aanbieders die Schiphol parking mogelijk maken. In dit artikel benoemen we een viertal van die aanbieders. Wilt u meer weten over deze aanbieders? Lees dan verder.

 

Schiphol parking

Een auto is een praktisch vervoersmiddel, maar wanneer u wilt parkeren dan is dat niet altijd even eenvoudig. Zeker niet als we denken aan een parkeerplek op of rondom Schiphol. Tegenwoordig is parkeren Schiphol niet meer zo moeilijk, het is juist eenvoudig geworden. Bovendien nog betaalbaar ook. Om u alvast een beetje warm te draaien hebben we hieronder een viertal Schiphol parking aanbieders voor u op een rijtje gezet:

Quick Parking

Quick parking is een parkeerplaats dat direct naast de P30, op een kleine twee kilometer van de vertrekhal, ligt. Met de luxe shuttle service van Quick Parking bent u, gratis, binnen drie minuten via de filevrije cargo route bij de vertrekhal. Doordat vele aanbieders verder van Schiphol zijn verwijderd hebben zij vaak last van files, dat is niet het geval met Quick Parking.

Total Care Parking

Wanneer u op vakantie gaat dan zit u er niet op te wachten om langdurig te zoeken naar een parkeerplaats en zoeken naar een shuttle service. Wanneer u uw auto parkeert bij Total Care Parking kunt u gebruikmaken van de zogeheten Park & Fly service. Daarmee kunt u uw auto in de rij neerzetten en rechtstreeks doorlopen naar de receptie om vervolgens met de shuttle naar juiste de terminal te vertrekken. U geeft de autosleutels overigens af bij de receptie, de auto wordt vervolgens door iemand van het personeel op het beveiligde terrein gezet.

Sunparking

Sunparking is relatief nieuw en omschrijft zichzelf dan ook als jong en dynamisch waarbij service, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid voorop staan. De klant is nog steeds koning bij Sunparking, zoals ze dat zelf zo mooi zeggen. Er zijn geen wachttijden bij Sunparking waardoor u bij aankomst direct middels de shuttle service op Schiphol af kan worden gezet bij de vertrekhal.

123 Parking Schiphol

Uw auto staat, zoals bij iedere Schiphol parking service, op een beveiligde parkeerplaats of in een beveiligde parkeergarage. In het geval van 123 Parking Schiphol wordt de auto aan de Linnaeus laan gezet en wordt u middels een shuttle service naar de juiste terminal gebracht.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform