Nadat het boek van Ellen-Noor Langeslag gelanceerd is op het symposium "Kinderen in de nieuwe tijd" is nu ook de CD op de markt, en is de eerste oplage al verkocht.

Woensdag 25 mei was het dan zover. De eerste "Spelenderwijs"-doelezing en de officiële lancering van de CD. Ook werden een aantal technieken besproken en gedaan, die in de workshops van Spelenderwijs uitgebreider aan bod komen. Er werd o.a. gebruik gemaakt van een aardend liedje van de CD en van een meditatie van de CD (Ellen-Noor noemt ze droom je met me mee verhalen), waaraan iedereen vol enthousiasme aan deelnam. Alles met veel succes. Was de sfeer in het begin nog even afwachtend, al gauw was iedereen er enthousiast bij betrokken. Heel mooi om de sfeer zo te zien veranderen. Net als met de kinderen, openden ook de volwassenen zich en hadden ze veel plezier. De reacties na de doe-lezing waren erg leuk. De mensen, die hun ervaringen deelden, vertelden dat ze met een goed, fijn, vrolijk gevoel naar huis zijn gegaan.

 

30 mei was het eerste radio-interview van Ellen-Noor gegeven bij Radio- West. Een leuke ervaring, waar zij met de presentatrice Debby Roukens sprak, maar intussen ook tegen een groot aantal luisteraars. Heel bijzonder. Tijdens deze uitzending werden enkele nummers van de CD ten gehore gebracht en vertelde Ellen-Noor onder andere hoe het boek tot stand is gekomen.

De eerste "Spelenderwijs"-workshop vond 4 juni plaats in Noordwijk aan zee,

op steenworp afstand van het strand. Een heerlijke locatie. Aangezien de promotie van deze workshop vrij laat was begonnen, was er een kleine groep van 10 mensen, waardoor de deze eerste workshop een heel persoonlijke dag werd. De dag is een succes geworden. De mensen waren enthousiast en er heerste een goede sfeer in de groep.

Gedurende de dag zijn alle technieken uitgebreid aan bod gekomen. Een van de tools van de workshop waren de CD en de Qi Gong oefening (de grote energieoefening ), en het massage liedje van Spelenderwijs. De reacties waren lovend en de deelnemers hebben een goede verzorgde dag gehad, mede ook dankzij de gastvrijheid en kundigheid van de Heeren van Noortwijck.

De volgende "Spelenderwijs"-workshop staat gepland op 10 september 2005 op dezelfde locatie. Wij heten iedereen die interesse heeft van harte welkom. Inschrijven kan vanaf nu. Voor meer informatie over Spelenderwijs verwijzen wij u door naar onze internetsite www.spelenderwijs.com.. Als u nog vragen heeft kunt u een mailtje sturen naar [email protected] .

 

bron:Spelenderwijs