Afgelopen kerst ontving Sterrencast.nl een emotionele oproep van een medewerkster van een MacDonalds filiaal bij Arnhem. In het desbetreffende filiaal stond een wensboom, waar bezoekers een wens in konden achterlaten.

De moeder van een 5 jarig meisje had geschreven dat haar dochtertje op zeer jonge leeftijd een aandoening aan het aangezicht had gekregen, waar ze meerdere malen voor was geopereerd. Het kind werd hiermee, hoe jong ook, al mee gepest, aangezien haar  gezichtje aan een kant was gaan hangen. Bijkomende ernstige gezondheidsproblemen van de vader van het meisje maakten dat dit dankbare gezinnetje in zeer korte tijd enorm veel leed te verduren kreeg.

 

Het meisje is inmiddels geopereerd, en maakt het goed. Desalniettemin heeft een medewerker van Sterrencast.nl zich het lot de familie erg aangetrokken, en vervolgens contact gezocht met Robert Elsing, een van de topfotografen waar zij mee samen werken, en hem het verhaal verteld. Robert was direct enthousiast en stelde voor het meisje een professionele fotoshoot aan te bieden in zijn studio in Amsterdam.

 

De kerstwens was immers, dat het kindje “een keer in haar leven mooi op de foto mocht”.

 

Wij zouden het geweldig vinden als de media hier iets mee kan doen, zodat het voor het meisje een onvergetelijke dag wordt, en ze niet alleen op de foto kan, maar ook op de televisie of de bladen terecht kan komen. Wij willen hiermee het meisje en de ouders een geweldige dag bezorgen.

 

Ons verzoek is wel dat er GEEN verwijzingen naar Sterrencast worden gemaakt, het gaat hier echt om de wens van het meisje.

 

Bijvoorbaat veel dank.

    

Contactgegevens fotograaf:

 Robert ElsingCreative CrewRapenburg 49

1012TV Amsterdam

020 4210811

[email protected]

 

bron:Sterrencast.nl