Nieuw !
De kleine alleskunner van Philips Dynalite

Purmerend, 2 november 2009

De DTP100 kleuren touchscreen uit de Revolution serie van Philips Dynalite is een eenvoudig en gemakkelijk te bedienen aanraakscherm dat de gebruiker in staat stelt om details van zijn omgeving te beheren, zoals verlichting, jaloezieën, rolluiken, audio/video, temperatuur enz.

Met een tik op het LCD-scherm van de DTP100 kleuren touchscreen kan men in een handomdraai eenvoudig sferen activeren. Van koel en zakelijk naar warm en feestelijk, of van licht en ruimtelijk naar schemerig en romantisch. Door middel van sliders (faders) kunnen deze eventueel handmatig worden aangepast. De ingebouwde logica en tijdklok stellen de gebruiker ook in staat schema‘˜s te configureren en de volgorde van gebeurtenissen aan te passen. De gebruiker behaalt op deze manier het gewenste niveau voor comfort en sfeer.

Het scherm van de DTP100 heeft een afmeting van 10,8cm diagonaal (4,3à¢â‚¬ inch) en een schermresolutie van 480 x 272 met 16-bits kleurdiepte. Deze hoge kwaliteit zorgt voor superieure beelden van de controlepagina‘˜s en de weergave van de nodige knoppen, faders, plattegronden en pictogrammen. Door de ingebouwde speakers en microfoon kan het scherm gekoppeld worden aan een video intercom systeem. De pagina‘˜s kunnen gemakkelijk worden aangepast met de touchpanel-editor software of met een standaard programma zoals Macromedia Dreamweaver. JavaScript wordt volledig ondersteunt.

De DTP100 kan ook goed gebruikt worden in locaties zoals boardrooms, ateliers, clubs, restaurants en in het bijzonder high-end residentiele toepassingen. De DTP100 is bijzonder effectief voor bijvoorbeeld internationale hotels waarbij informatie in verschillende talen via het touchscreen verstrekt kan worden.

Het touchscreen is mooi in te bouwen in de muur en standaard voorzien van een RVS front.
Deze is eenvoudig te verwisselen en kan zo gekoppeld worden aan een breed scala van architectonische afwerkingen. De DTP100 is hiermee een waardevolle aanvulling geworden op het assortiment bedienpanelen uit de Revolution serie van Philips Dynalite. Informatie is aan te vragen bij uw dichtstbijzijnde Dimension dealer.

Tovà¨rli BV

Noot voor de redactie:
Tovà¨rli is exclusieve importeur van Philips Dynalite control products en fabrikant van eigen hoogvermogen dimmers.
Voor meer informatie: Tovà¨rli BV, Netwerk 65, 1446 WS PURMEREND, tel 0299-475060, fax 0299-476465
[email protected]
www.toverli.nl
www.dynalite.eu

Website: http://www.dynalite.eu

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular