Snel en probleemloos de juiste makelaar vinden

Amsterdam, 21 april 2008 – Nederland heeft naar schatting ruim 5.200 huizenmakelaars. Voor de consument is het vrijwel onmogelijk hieruit een goed gefundeerde keuze te maken.

Per jaar wisselen 250.000 huizen van eigenaar. 90% Van de huizen wordt via het internet verkocht. Hiermee heeft internet een nieuw tijdperk in het zoeken naar de juiste makelaar ingeluid.

In deze drukke tijden gaat de consument niet meer langs de etalages van de makelaar, maar zoekt via internet waar en wanneer het hem uitkomt. In de visie van AlleMakelaars.nu is internet hét medium om de consument toegang te bieden tot alle relevante informatie en diensten die samenhangen met de keuze van een makelaar.

AlleMakelaars.nu is opgericht om het kwalitatief en kwantitatief beste makelaarsaanbod van Nederland te bieden via internet. AlleMakelaars.nu heeft de ambitie, dit aanbod op de meest snelle en toegankelijke wijze voor de consument beschikbaar te stellen.

In de vertragende huizenmarkt, waarin huizen niet meer als zoete broodjes over de toonbank gaan, leeft inmiddels het besef bij de consument dat de makelaar hard nodig is om een huis zo goed mogelijk te kopen of te verkopen.

AlleMakelaars.nu heeft het totale aanbod van huizenmakelaars in Nederland samengevoegd en hiervoor de meest geavanceerde zoekmachine ontwikkeld. Dit betekent dat AlleMakelaars.nu de consument op de meest snelle manier alle makelaars kan aanbieden. Zowel de makelaar als de consument profiteren hiervan: de consument kan op de door zijn gewenste criteria de ideale makelaar selecteren en de makelaar kan zijn informatie, diensten en huizenaanbod direct onder de aandacht van zoveel mogelijk potentiële kopers en verkopers brengen.

AlleMakelaars.nu heeft een nieuwe norm voor het zoeken naar een makelaar ingeleid. Een norm waarin alle makelaars snel en gemakkelijk vindbaar zijn én optimaal gepresenteerd worden. Van deze nieuwe norm profiteren zowel de consument als de makelaar.

 

Contactpersoon: Louis Ras. e-mail: [email protected]