Deze zomer gaat de gloednieuwe website vriendendivisie.nl de Nederlandse man weer een potje laten voetballen.
Voor veel Nederlandse mannen is het alweer jaren geleden dat zij voor het laatst genoten van een heerlijk potje voetbal en steeds vaker vragen zij zich af wat ze eigenlijk nog in die sportschool doen met dat mooie weer. Een potje voetballen met je vrienden is veel leuker maar het betekent veel geregel of vastzitten aan alle verplichtingen van een vereniging.
Deze zomer gaat er iets veranderen. Vriendendivisie gaat ervoor zorgen dat de Nederlandse man weer gemakkelijk een ouderwets potje kan voetballen. Dit voorjaar is de website www.vriendendivisie.nl gelanceerd. Hierop kan iedereen zien waar en wanneer er een potje wordt gespeeld. Mensen die mee willen doen kunnen dit via de website meteen kenbaar maken en mensen die liever ergens anders of een andere keer willen voetballen kunnen een nieuw potje aanmaken.
Op deze manier hoopt vriendendivisie dat de Nederlandse man zijn jeugdliefde voetbal weer oppakt, iets gezonder wordt en misschien wel een paar nieuwe vrienden maakt.
Het initiatief is er voor iedereen. Daarom hoeft de gebruiker zich niet te registreren om de website te kunnen gebruiken. Voor geregistreerde gebruikers zijn er wel voordelen: Zo zien zij bijvoorbeeld een overzicht van alle potjes waarbij zij zich hebben ingeschreven en kunnen zij via de site mensen uitnodigen voor een potje.
Op dit moment zijn de initiatiefnemers volop bezig om vriendendivisie onder de aandacht te brengen. Via alle mogelijke media roepen zij de Nederlandse man op om mee te doen en er een mooie zomer van te maken met veel potjes voetbal via vriendendivisie.nl .

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular