Liefhebbers van trendy shirts met een idealistische boodschap kunnen hun hart ophalen, want deze zomer komt het Hollandse label Dissident-wear weer met een nieuwe collectie. Het in 2006 opgerichte merk combineert fashion met statements en komt dit seizoen weer met een serie shirts met opvallende prints. De tees zijn te vinden in winkels door het hele land, maar zijn ook simpel online te bestellen.

Collectie #4 bestaat uit een vijftien maatschappelijk kritische shirts. In zomercollectie 2010 van de mannenlijn komen onderwerpen als dierproeven, propaganda en de kap van het tropisch regenwoud aan bod. Daarnaast zijn er afbeeldingen van de dissidenten Nelson Mandela, Rosa Parks en de Dalai Lama op de shirts te vinden. Op de bijgeleverde ´hangtags‘˜ is het verhaal achter de prints te vinden.

Het merk is verkrijgbaar op hun eigen vernieuwde flashwebsite dissident-wear.com en via een groot aantal detaillisten in het land en op het internet. Volgens de mannen achter het merk is de lijn is bedoeld voor hedendaagse mannen die naast stoer en trendy ook intellectueel ontwikkeld en maatschappelijk betrokken zijn. Fashion is een lifestyle geworden, je bent wat je draagt.

Dissident-wear werd in 2006 door vier vrienden werd opgericht met als kernwoorden: stoer, trendy, exclusief, rebels en kwalitatief hoogwaardig. Op de prints van de shirts worden doormiddel van een kwinkslag maatschappelijke thema‘˜s aangesneden. De waarheid is hard, maar bewustwording en een positieve, krachtige instelling zijn de eerste stap naar verbetering.

Meer zien en lezen? Surf naar: http://www.dissident-wear.com

Dissident-wear; Fashion with a Statement