Persbericht

Over een paar maanden is het zover: de onthulling van de nieuwste telg in Samsung's smartphone familie: de Galaxy S4. Wij houden nຠal het laatste nieuws over het toestel nauwgezet bij, zodat iedere gadget liefhebber straks precies weet waar hij of zij aan toe is.

Tot een paar jaar terug was er in feite maar à©à©n telefoon waar nagenoeg de hele wereld maanden naar uitkeek: de roemruchte iPhone. Sinds een jaar of twee is hier verandering in gekomen, met Samsung's Galaxy toestellen. De Galaxy S3 is dit jaar hà©t toestel dat overal prijzen in de wacht sleept, en van de Samsung Galaxy S4 verwacht iedereen nà³g meer.

Op SamsungGalaxyS4.nl houden we al het nieuws en de laatste geruchten bij zodat je altijd op de hoogte bent van het allerlaatste smartphone nieuws. Onze bezoekers zijn voornamelijk enthousiaste en nieuwsgierige 'early adopters' die het naadje van de kous willen weten, en open staan voor een interessante discussie over de verwachte specificaties (wat dacht je van een full-HD display, een quad core Cortex A15 processor, of een 13 megapixel camera?), prijzen, en releasedatum van de Galaxy S4.

Wij zijn onafhankelijk, en nemen dus geen blad voor de mond. Dat maakt onze berichtgeving betrouwbaar, en onze analyses gebalanceerd. Onze bloggers hebben een jarenlange ervaring in de smartphone wereld, en kennen de technologie waarover ze schrijven.

Kortom: SamsungGalaxyS4.nl is een must voor iedere Android fanaat en smartphone liefhebber!

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform