De Uithof in Den Haag lanceert een nieuw concept: sportainment. Deze actieve, trendy invulling van de uiterst veelzijdige locatie biedt alle denkbare faciliteiten voor feesten, presentaties, vergaderingen en evenementen mà¨t de mogelijkheid sportief in actie te komen. De eerste stap naar het nieuwe concept werd genomen met de directiewisseling november vorig jaar. Vervolgens werden plannen gemaakt voor een grondige renovatie, waarmee alle bedrijfsonderdelen worden geïntegreerd. Fase à©à©n - begane grond met bar en restaurant - werd donderdag officieel in gebruik genomen, de zalen en loungebar volgen begin 2006.

Trendy sfeer
In november 2004 namen Albert Engelbregt en Ronald Samson De Uithof over, het begin van een nieuwe episode in de enerverende geschiedenis van De Uithof. Dit voorjaar werd gestart met het ontwikkelen van een nieuw concept - Sportainment genaamd - en werden plannen gemaakt voor een grondige renovatie. Deze zomer al werd gestart met de begane grond. Het resultaat: een trendy sfeer met volop mogelijkheid voor actie!

Tweede fase
De plannen en ontwerptekeningen voor de tweede fase zijn gereed. Met o.a. vloeren in opvallende kleuren (rose, geel, gifgroen) krijgen zalen, restaurants en toiletten een geheel nieuwe look. De loungebar maakt het trendy concept van De Uithof compleet. Naar verwachting wordt de tweede fase in februari 2006 opgeleverd.

Sportainment motiveert, stimuleert
"Sportainment combineert inspanning en ontspanning op à©à©n locatie - ideaal voor een bedrijfsuitje, presentatie of evenement met meer dynamiek. Evenementbezoekers die lekker losgaan in het Snowdome of op de klimmuur, collega's die na de kick-off meeting in actie op de kart- of schaatsbaan... En daarna is het tijd voor een drankje, lunch of diner in à©à©n van de vele horecagelegenheden. Sportainment Center De Uithof creëert teamspirit, motiveert, inspireert!" aldus Albert Engelbregt, operationeel directeur van De Uithof.

Zie voor meer informatie www.deuithof.nl of bel voor reserveringen 070 309 96 49.

De Uithof is à©à©n van de meest uitgebreide recreatiecentra in Nederland met jaarlijks meer dan à©à©n miljoen bezoekers. Gelegen aan de Jaap Eden weg in Den Haag biedt het sinds 1972 een in- en outdoor schaatsbaan ('s winters), een lange indoor sneeuwbaan, een indoor kartbaan, een aantal uitgebreide shops, een fitnesscentre, een klimmuur, een groot buitenparcours met een stormbaan en een mountainbike parcours ('s zomers). Daarnaast beschikt De Uithof over vergaderfaciliteiten van 2 tot 400 personen. 

bron: De Uithof

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular