Alles wat je moet weten, en meer, om een geschikt cadeau te kopen voor je Valentijn en haar een leuke verassing te geven. Welkom bij onze sexy lingerie 101 gids waar we je de complete basics van lingerie shoppen zullen leren. Als je een belangrijke vrouw in je leven hebt dan is dit een belangrijke vaardigheid om te hebben. Vooral als je je beseft dat het bijna Valentijns dag is en je nog geen idee hebt wat je voor haar wilt gaan kopen. Als dat het geval is moet je goed opletten. Laten we maar direct beginnen.

 

Ten eerste: kom erachter wat ze normaal draagt en wat ze fijn vindt om te dragen. In wat voor kleding voelt ze zich sexy? En wat zijn delen van haar lichaam waar ze erg zeker over is, en welke is ze minder zeker over? Een van de belangrijkste dingen om zeker te weten is wat voor maat lingerie ze draagt. Als ze een maatje 8 is maar je koopt sexy lingerie in maatje 2 voor haar dan gaan die kante panties niet over haar kuiten heen komen, en dat zou een beetje zonde zijn van het geld en de tijd die jij er in geinvesteerd hebt. Naast het feit dat zij zich er waarschijnlijk niet heel fijn over zal voelen. Wees er dus zeker van dat je weet wat voor maat ze heeft zodat wat je ook koopt het haar precies zal passen. Niet alleen vermijdt je op die manier vervelende situaties voor haar zelf maar ook zal het je doen overkomen als een erg oplettende attente jongeman die de maten van zijn special lady precies in de gaten heeft. We houden allemaal van een man die oplet. Dus dit is een tip om punten mee te scoren boys!

 

Maten

Om er zeker van te zijn wat voor maat ze draagt moet je smooth zijn en je een keer in haar kledingkast begeven. Schrijf de maten in haar beha, onderbroek en kleding op zodat je weet waar je naar op zoek bent als je bij de hunkemoller of wat voor kledingwinkel dan ook naar binnen stapt om iets moois voor haar te kopen. Hier is een handig omzettabel die goed te gebruiken is voor veel voorkomende maten:

 

Maatje 0-2 is extra small

Maatje 4-6 is small

Maatje 8-10 is medium

Maatje 12-14 is large

Maatje 16 en hoger is extra large

 

Weet wat ze fijn vindt

 

Als je je dan toch in haar kledingkast bevindt probeer dan ook gelijk een soort van mentaal overzicht te maken van wat voor sexy lingerie je allemaal tegen komt. Hangen er alleen maar teddies? Of is ze meer van de korsetten? Wat voor ondergoed draagt ze als ze er sexy uit wilt zien? Je kan natuurlijk gewoon kopen waarvan jij denkt dat je het er leuk uit vindt zien maar geloof ons nou maar als je iets koopt wat sexy is en waar ze zichzelf ook uiterst comfortabel in voelt dan heb je pas echt beet. Je kan wel kopen wat jij leuk vindt maar als zij zich daar niet goed in voelt kunnen we je beloven dat het eindresultaat niet per se heel erg goed gaat zijn. Geloof ons nou maar, doe je onderzoek. Houdt ze van super kleine g stringetjes? Of houdt ze ervan om iets beter bedekt te zijn? Zijn haar behas kleurrijk en bedekt met gekke patronen of zijn ze rustiger en meer in natuurlijke kleuren? Dit geeft je natuurlijk richting in wat voor kleur of patronen je kunt kopen voor haar. Zelfs als al haar lingerie tamelijk basic is dan kunnen dit aanwijzingen zijn voor hoe je misschien iets avontuurlijkere lingerie kan combineren met de kleuren of patronen waar ze zich comfortabel in voelt. Zoals een zwart korset, of een uitdagende bodysuit.  Kijk ook goed naar wat voor stoffen ze veelal graag draagt. Zie je een hele hoop kant of is er overduidelijk meer katoen te zien. Neem dit serieus en onthoud dat als je dit goed doet je taak in de winkel of bij ons op de website een stuk makkelijker wordt. Zo hou je je eigen leven ook makkelijker!

 

Bereid je mentaal voor op een kleine inslag in je portemonnee.

 

Als je eenmaal alle details op orde hebt voor jezelf; de maten van je vriendin, de stijlen die ze leuk vindt, de materialen die ze fijn vindt op haar huid, dan wordt het tijd dat je je mentaal voorbereid om behoorlijk wat geld uit te geven. Goede sexy lingerie zijn kledingstukken die zin gemaakt om duurzaam te zijn, een sexy uitstralingen te geven en tegelijkertijd ook comfortabel te zijn, genoeg comfort te geven en ondersteuning te bieden waar dat nodig is. Zoals je je kan voorstellen is hier een goed doordacht ontwerp voor nodig. Dat betekend dat je niet zomaar een beha in elkaar kan flansen en tegelijkertijd al deze doelstellingen kunt behalen. Dat betekend dat je kleding met zorg en aandacht moet worden ontworpen, dat hoogwaardige materialen bij elkaar moeten worden gezocht die vervolgens met precisie en zorgvuldigheid in elkaar moeten worden gezet. Waar dit op neer komt is dat als je indruk wilt maken, door een kwalitatief hoogwaardig setje te kopen voor je geliefde moet je bereid zijn wat meer geld uit te geven aan je Valentijns cadeau. Het resultaat zal er ook des te beter z om zijn. Begrijp on niet verkeerd, er zijn prima behas te verkijgen bij de H&M maar deze zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Deze zijn dus enkel comfortabel en ondersteunend. Niet sexy of duurzaam. Ons punt is alleen maar dat je niet op zoek moet gaan voor een sexy setje en moet denken dat je die kunt kopen voor dertig euro. Ga er meer vanuit dat je ergens rond de honderd euro kwijt zult zijn. Hunkemoller is leuk en niet heel erg slecht voor je portemonnee. Je kan ook naar iets meer high end merken kijken als je echt all out wilt gaan; merken als Agent Provocateur of Fleur du Mal. We hebben van de midden sectie tot de high end alles beschikbaar op larshor.nl

 

Volgen jullie alles nog een beetje heren? Nu we de basics hebben behandelt wordt het tijd om iets specifieker te gaan kijken naar wat er allemaal mogelijk is. Het kopen van sexy lingerie is precisie werk, en is niet altijd even makkelijk voor jezelf, laat staan voor iemand anders. Meerdere kledingstukken die ieder meerder maten hebben kunnen het moeilijk maken uiteindelijk de perfecte fit te pakken te krijgen dus  laten we eens een kijkje nemen naar beha’s.

 

Beha maten

 

Hoe werken de maten van een beha precies? We hebben net al wat maten besproken maar die waren wat algemener dan de maten van een beha. Deze zijn specifieker en lastiger om te begrijpen. We hebben een paar mannen hier op kantoor en vroegen hen of ze beha maten begrijpen. Het merendeel doet dat niet, en die werken dus bij een sexy lingerie speciaalzaak! (Gelukkig hebben ze niets te maken met onze producten maar zijn ze onze webmasters en tech support). Het lijkt ons dus van meerwaarde om beha maten eens goed te behandelen want het is echt geen hogere wiskunde ofzo.

Beha maten zijn tweedelig. De band heeft een maat en de cups hebben een maat. De bandmaat wordt gemaakt van een meting van de ribbenkast. De band is natuurlijk het deel dat zich om het lichaam heen wikkelt en bij elkaar komt met de clipjes aan de achterkant. De cup maat is de maat van de borsten zelf. De cups zijn namelijk het gedeelte van de beha waar de borsten in komen te liggen, best logisch toch? Dit wordt gemeten door te kijken hoeveel groter de borsten zijn dan de ribbenkast. Bijvoorbeeld als je een beha maat hebt van 36C dan is 36 de maat van de ribbenkast en C de cup maat. Makkelijk, toch?

Nu je in ieder geval weet waar die tweedelige maat vandaan komt is dat een probleem uit de weg, maar nu wordt het tijd om je een beetje te verdiepen in de verschillende soorten beha’s op de markt want anders ben je nog nergens in het woud van mogelijkheden dat sexy lingerie. Daarom een overzicht van de meest voorkomende soorten beha’s:

 

Beha’s zonder beugel.

 

Beugelloze beha’s hebben, zoals de naam al suggereert, geen beugel. Vaak hebben ze ook geen kussentjes in de cup en zijn deze behas het meest geschikt voor casual wear, dus als je niet op zoek ent naar een beha die de borsten een boost geeft, of erg veel ondersteuning biedt dan is dit een goede optie.

 

Push up beha

 

Als je een fan bent van grote decolletés dan is dit de beha die je wilt kopen voor je vriendin. Zeker als ze iets kleinere borsten heeft kan dit soort beha wonderen doen voor hoe ze eruitzien. Als je vriendin echter al wat grotere borsten heeft zorg er dan voor dat je zeker weet dat je niet een adds 2 cup sizes push up gaat kopen want dat gaat niet comfortabel zijn.

 

Nu dat je alles weet wat je moet weten over behas kunnen we door naar de volgende categorie; onderbroeken. Dat klinkt niet heel sexy dus kunnen we waarschijnlijk beter het engelse panties gebruiken. Het vrouwelijk lichaam is een kunstwerk dat het verdient versierd te worden met alleen de mooiste kledingstukken. Iedere vrouw heeft zo haar favoriet en waarschijnlijk weet je wel welke haar favoriet is. Waarschijnlijk kun je het beste voor deze optie kiezen maar als je wild wilt doen hebben we hier een overzicht van veel voorkomende alternatieven.

 

Strings

Populair omdat ze vrouwen hebben verlos van die vervelende zichtbare onderbroek lijnen in jurken of strakke broeken, en ook bekend als kont floss. Strings zijn extreem kleine onderbroekjes die weinig tot de verbeelding overlaten. Perfect voor onder strakke kleding, of voor een sexy show in de slaapkamer.

Bikini panties

 

Zoals de naam het al zegt lijken de bikini panties op het ontwerp van een bikini broekje. Een groot verschil is de stof waar ze van gemaakt zijn; gewoon katoen of mooi kant, niet bepaald geschikt voor in het water dus!

 

Hipster

 

Ook een universele favoriet, vooral voor vrouwen die liever iets meer bedekking hebben op hun billen. Begrijp ons niet verkeerd want hipsters zijn zeker geen granny panties. Ze zijn erg sexy en aantrekkelijk, misschien juist wel omdat de verbeelding iets meer de vrije loop kan gaan.

 

Cheeks

 

Ergens tussen een string en een hipster ligt een soort onderbroek waar we in nederland nog geen eigen naam voor hebben gevonden. In het engels wordt het onderbroekje heel gepast een cheeky genoemd. Waarom wij dat zo gepast vinden? Omdat het de buttcheeks net voor de helft bedekt, waardoor je heel degelijk gekleed bent maar ook nog wat cheeks bloot laat liggen. Het zier er goed uit en er is geen twijfel over dat ze zich er super sexy in zal voelen

 

We kunnen je nog veel meer vertellen maar vinden het zonde om dat te doen want dan heb je geen ruimte meer om creatief na te denken over wat je voor je vriendinnetje wilt gaan kopen. Met de informatie die we je hebben gegeven hopen we je te hebben geholpen met de meest voorkomende problemen die mannen hebben bij het kopen van lingerie voor hun geliefde, sexy date of waar je het ook voor doet. Misschien wel voor jezelf, en dat is ook helemaal prima; sterker nog dat moedigen wij aan!  Er is nog een product dat we op z’n minst even willen noemen: het corset. Als je op zoek bent naar iets minder conventioneels, of iets dat nog uitdagender is dan de gemiddeld sexy lingerie set, dan kom je al snel uit op het corset. Dit is een kledingstuk dat je vriendin zal omtoveren in een begeerlijke power woman, de vormen en styling van het corset geven het lichaam enorme sterke vrouwelijke vormen waar bijna iedere vrouw zich beter, zekerder en sexier van gaat voelen. Om een corset in de juiste maat te kopen is echter nog belangrijker dan bij wat voor lingerie dan ook, anders zal het gewoon heel erg oncomfortabel zitten. Dus zoals al eerder gezegd, en in dit geval nog veel belangrijker; doe je onderzoek goed voordat je iets koopt! Dit helpt je gênante situaties te voorkomen en er voor de zorgen dat als jij je cadeautje overhandigt de gemoederen er niet minder op zullen worden.

 

Als laatste willen we benadrukken dat we natuurlijk de perfecte plek om je zoektocht te beginnen al weten, en sterker nog, die plek is binnen handbereik! Je hoeft er niet voor op pad, je bank af te komen of je voordeur uit te lopen. Alles wat je maar zou kunnen verzinnen voor je vriendin hebben wij op voorraad bij larshor.nl Een van Europa’s grootste en meest vooraanstaande lingerie leveranciers. Met onze uitgebreide collectie, uitstekende klantenservice en competitieve prijzen proberen wij al jaren onze webshop te onderscheiden van de rest van de competitie. Kom dus snel langs op larshor.nl!

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular