Het Veluws Bureau voor Toerisme start  met een geheel nieuwe promotiecampagne om de Nederlandse consument te attenderen op de gratis toegankelijke natuur, fiets- en wandelpaden, recreatieplassen, schaapskooien en wildobservatieplaatsen.

De uitgestrekte bossen, heidevelden, historische dorpen en steden zijn en blijven een aantrekkelijke bestemming voor de Nederlandse vakantieganger, zoals onlangs bleek uit het Continu Vakantie Onderzoek (CVO). De Veluwe trekt als enige Nederlands vakantiegebied al 3 jaar op rij meer bezoekers.

De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland en biedt de bezoeker het gevoel van rust en ontspanning.
 
Voor niets de zon op zien gaan
De vele accommodaties zoals campings, pensions en hotels, maar ook dagattracties en culturele instellingen op de Veluwe huldigen het principe om "waar voor je geld te bieden".  Via de nieuwe website: www.develuwe.nl zal de Veluwse campagne gestalte krijgen. De campagne wordt ondersteund met landelijke radio- en televisiespots.

Op donderdag 16 juni lanceert het Veluws Bureau voor Toerisme haar vernieuwde promotie-aanpak voor de Veluwe, een bijzonder Nederlandse natuurgebied.

bron:VBT