Het ondermodebeeld is de laatste tien jaar ingrijpend veranderd. We kiezen onze bodywear bewust, laten ons leiden door momenten, stemmingen en gevoelens, passen deze aan bij de bovenkleding en onze bezigheden. We zitten dus lekker in onze tweede huid. Of ... klopt dat toch nog niet helemaal? Dragen we elke dag wel datgene dat we willen.

Wie een vraag heeft, ergens onzeker over is, zeker wil zijn van de juiste maat en een goed advies wil over pasvorm en het bescherrmen van lingerie, laat zich verrassen en stapt tussen 22 en 29 oktober een lingeriewinkel binnen. En let op, in de Week van de Lingerie is elke dag anders.

Zaterdag 22 oktober - BH dag. Nooit meer een BH zomaar uit het rek plukken, want we verdienen beter. Er zijn inmiddels zoveel verschillende typen BH, met verstevigde of soft cups, in spacerfabric of microvezel, met of zonder beugel. Met bandjes die je op tal van manieren kunt dragen. Deze dag is er om onszelf te oriënteren welke BH voor het meest geschikt is voor ons figuur. Laat dus de maat meten en kijk eens naar de effecten en functies van de verschillende BH-typen. Op deze dag is er aandacht van de kleinste tot de grootste maat BH in - natuurlijk - de meest modieuze varianten.

Zondag 23 oktober - Zwemdag. De zomer mag dan wel voorbij zijn, maar dat betekent niet dat in deze tijd de badpakken en bikini's uit beeld zijn. Want er gaan nog altijd veel gezinnen juist op zondag naar het zwembad. Veel speciaalzaken hebben een speciale herfst- wintercollectie, met als eye catchers de monokini, de nieuwe (strakke!!) zwemslip voor de man en de prachtige accessoires die er onverbrekelijk bijhoren.

Maandag 24 oktober - Lingerie wasdag. Tijd voor wat materiaalkennis en leuke tips om lingerie te beschermen en te verzorgen. Bijvoorbeeld met een waszakje, dat in de Week van de Lingerie cadeau wordt gedaan. Bauknecht introduceert tijdens de Week van de Lingerie de Delicate 1400 wasautomaat, met een specifiek lingerieprogramma.
 

Dinsdag 25 oktober - Slippendag. Ga op slipcursus! De slip is hip en er is veel nieuws onder de zon. De hoogtijdagen van de string zijn voorbij, er is flinke concurrentie, ondermeer van de hipster, de tanga, de boxer, de boxerstring, de jazz pant en de vlinderslip. Naast deze mode items is er volop aandacht voor shapewear, die onmerkbaar het figuur corrigeert. Neem er de tijd voor om eens uit te zoeken waarin onze mooiste kant het best gezien kan worden. 

Woensdag 26 oktober - Tienerdag. Jonge meiden zijn modegevoelig. Leuke topjes en stringetjes zijn helemaal in. Maar dit is ook de dag bij uitstek om de eerste echte BH te komen passen. Leuk, samen met vriendinnen. Kijk in de buurt wie er een BH pasdag organiseert en sla je slag!

Donderdag 27 oktober - Pyjamadag. Een pyjamaparty mag niet ontbreken in de Week. We willen immers weer mooi aangekleed zijn in en rondom de slaapkamer. Geef jezelf en je relatie een nieuwe impuls en verras je partner met een gloednieuwe outfit. Romantisch, sexy, verleidelijk of gewoon heel lekker? Het is er.

Vrijdag 28 oktober - Sportdag. Shape your body en doe dat in de outfit die je daar het beste bij helpt. Sport BH's geven steun, houden de borsten goed op hun plaats en zorgen ervoor dat je je volkomen vrij kunt bewegen. Belangrijk voor iedereen die een sportief leven leidt.

Zaterdag 29 oktober - Man & Ondergoeddag. Hij vindt lingerie leuk. Hij wil zelf lekker zittend ondergoed. Dus ook de man komt in de Week van de Lingerie aan de beurt. En we weten allemaal dat hij best ijdel is. Dus wat gaat het worden? Een strakke boxer, een wijde, een kleurige, in uni of dessin? In elk geval wordt er durf verwacht van onze mannen, dat ze zelf eens op stap gaan en hun beste kant laten zien.

Libresse selecteert leukste lingerie
In de Week van de Lingerie is er ook kans om het leukste ondergoed met korting te kopen. Op de Libresse verpakkingen bevindt zich een kortingscoupon en op de site www.weekvandelingerie.nl staat een selectie te zien van de meest bijzondere setjes die men daarmee in de Week van de Lingerie kan aanschaffen. Deze bodyfashion is actueel, fraai, vernieuwend en vooral mooi!

Weetjes over lingerie
Speciaal voor de Week van de Lingerie is een Mini Magazine uitgegeven. Je vindt deze Lingerie Guide in de Boomerang rekken en bij de lingeriespeciaalzaak. Allerlei weetjes, leuke anecdotes, een kennis kwis, tips om je mooie lingerie ook mooi te houden en nog veel meer, het is een must have voor iedereen die iets heeft met lingerie. Deze week is het ook tijd voor cadeautjes en die zijn er dan ook volop. De deelnemende winkels doen bij aankoop van iets nieuws een leuke lingerie agenda, een waszakje of het nieuwe tijdschrift Lace in de tas.  Redenen te over om tussen 22 en 29 oktober de lingeriezaak een bezoekje te brengen. Kijk voor meer informatie op: www.weekvandelingerie.nl

bron:Bodyfashion Promotion