Op dit moment staat heel Nederland in het teken van het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika en uiteraard speciaal in het teken van het Nederlands Elftal!

Daarom komt Bierhouders.nl met de unieke inklapbare oranje bierhouder. De bierhouders hebben een handig kliksysteem waardoor het mogelijk is de houder makkelijk in de broekzak of (hand) tas op te bergen. Elke bierhouder is geschikt voor 5 glazen in totaal kunnen dus 10 glazen per keer worden meegenomen zonder à¢â‚¬Å“drankverlies onderwegà¢â‚¬ zoals bij kartonnen bierhouders vaak wel het geval is.

De bierhouders zijn standaard leverbaar in 7 verschillende kleuren maar op aanvraag zijn alle kleuren verkrijgbaar. Omdat de bierhouder uit twee delen bestaat is het mogelijk ieder deel een andere kleur te geven. Hierdoor zijn leuke combinaties mogelijk. Daarnaast kunnen de bierhouders worden bedrukt met reclame. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt als marketingtool voor feesten en evenementen.

Moedig Nederland aan met de oranje WK bierhouder! Bekijk de speciale WK acties op www.bierhouders.nl of neem contact op via de mail: [email protected]