Hilversum, 1 juni 2010 De winnaars van de ICTwaarborg Awards 2010 zijn tijdens de feestelijke middag op 31 mei in Theater de Flint in Amersfoort bekend gemaakt. Uit ruim 1500 genomineerde computerwinkels is DeComputerwinkel.nl door het publiek verkozen tot tweede beste computerwinkel van Nederland. De eerste plaats is gegaan naar Alternate Nederland.

Bezoekers van de website van de ICTWaarborg Awards konden per categorie à©à©n stem uitbrengen op hun favoriete computerwinkel, webwinkel en automatiseerder. Genomineerde ICT-bedrijven konden hun klanten/bezoekers oproepen te stemmen. De ICT-bedrijven met de meeste stemmen winnen de publieksprijzen. Op 16 mei 2010 sloot de mogelijkheid voor het publiek om te stemmen. Daarmee vielen de 1490 Computerwinkels, 740 webwinkels en 190 automatiseerders met de minste stemmen af. DeComputerwinkel.nl eindigde op een verdiende 2de plaats.

Het team van DeComputerwinkel.nl is zeer tevreden met het behaalde resultaat à¢â‚¬Å“ We zijn zeer trots en zeer dankbaar voor de steun en vertrouwen van onze klanten, we hebben keihard gewerkt om dit resultaat te behalen. Om dit te vieren komen wij binnenkort met extra scherp geprijsde actiesà¢â‚¬.

Decomputerwinkel.nl is sinds 2004 gevestigd in het Hilvertshof in Hilversum en verkoopt met succes computers op maat, losse componenten en randapparatuur. Ook voor reparaties en supplies kunt u terecht bij DeComputerwinkel.nl