Burgemeester Deetman van Den Haag en schrijfster Renate Dorresteyn openen
woensdagmiddag 21 december het nieuwe luxe woon zorg initiatief Residence Chateau in Den Haag. Residence Chateau zet de nieuwe standaard in seniorenzorg en combineert de service van een luxe hotel en individueel wonen in een eigen appartement, met aandacht en zorg voor de bewoners.

 

Residence Chateau garandeert dat bewoners hun individuele levensstijl kunnen behouden en de kwaliteit van het leven op aangename wijze kunnen voortzetten. Het woon zorg initiatief is een perfect exponent van de huidige behoefte in Nederland. Steeds meer ouderen willen op een waardige wijze wonen, zelfs als dagelijkse zorg nodig is.

Officiële opening
De officiële opening vindt plaats op woensdag 21 december van vier tot zes uur en
wordt verricht door burgemeester Deetman van Den Haag en schrijfster Renate Dorresteyn. Deetman en Dorresetyn onthullen in de tuin van Residence Chateau het beeld Drie generaties van kunstenares Lia Krol.

De nieuwe standaard
Residence Chateau zet de nieuwe standaard in seniorenzorg. 'De kwaliteit van het leven hangt nauw samen met de mate waarop iemand zijn of haar leven zelf kan indelen. Hoewel iedereen zich dit kan indenken, wordt het in de ouderenzorg niet genoeg in de praktijk gebracht', aldus directeur Rob Mol. 'Dit is geen nieuwe visie op gezondheidszorg, maar Residence Chateau is een van de eerste plekken in Nederland waar deze vorm van vijf-sterrenzorg daadwerkelijk wordt toegepast.' Residence Chateau staat voor menselijke zorg en toewijding. Op elke zorgvraag van fysieke aard wordt ingespeeld.

Over Residence Chateau
In Residence Chateau hebben de bewoners de beschikking over een studio appartement. Behalve de zorg, die 24 uur per dag beschikbaar is, zijn er ook gastvrouwen om alle mogelijke wensen van de bewoners in te willigen. Dit kan variëren van een krantje halen tot begeleiding naar de winkel, maar ook voor een gesprek of het regelen van een avondje uit. Residence Chateau biedt een combinatie van individueel wonen, service, zekerheid en zorg. Bewoners kunnen altijd rekenen op persoonlijke aandacht en de beste zorg. De wensen van de bewoner staan centraal.

bron:Veerkracht