Den Bosch – Mannen aangehouden na bedreiging.De politie heeft woensdagavond drie mannen aangehouden die verdacht worden van bedreiging en het voor handen hebben van een vuurwapen. Het gaat om een 25-jarige man uit Rosmalen, een 27-jarige man uit Den Bosch en een 21-jarige man uit Den Bosch. De eerste twee mannen worden verdacht van bedreiging van de 21-jarige man uit Den Bosch, met een vuurwapen. De man heeft aangifte gedaan van bedreiging.

Na de melding van een vechtpartij in de Ereprijsstraat hebben politie-mensen die ter plaatse waren gekomen, twee vechtende mensen gescheiden. Het ging hier om de 21-jarige aangever en een 27-jarige verdachte. Hierna bleek dat het wapen dat gebruikt was bij de bedreiging afgegeven was aan de 25-jarige verdachte. Deze man kon meteen in de Aartshertogenlaan aangehouden worden. Voor zijn aanhouding, toen de agenten uit de auto stapten, stopte de verdachte zijn hand in zijn binnenzak, waarop de politie-mensen het dienstwapen trokken. De verdachte overhandigde het wapen vervolgens zonder verdere problemen. Het vuurwapen is inbeslaggenomen.

De 27-jarige man kwam naar het politiebureau waar hij was ontboden. Hij is aangehouden.

Later heeft de politie de 21-jarige aangever ook aangehouden om dat hij wordt verdacht van eerdere bedreigingen van de 27-jarige man.
De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Bron: Politie Brabant-NoordComments are closed.
%d bloggers liken dit: