Den Haag – Handel in verdovende middelenOp vrijdag 5 augustus rond 20.00 uur zag de politie op camerabeelden dat op de Stationsweg een man geld gaf aan een andere man. Een van de mannen gebruikte vervolgens openlijk verdovende middelen. De 27-jarige Hagenaar is aangehouden op de Stationsweg. Bij de voorgeleiding van deze verdachte bleek dat hij een aantal bankpassen, bijbehorende pincodes en een paspoort bij zich had. Uit onderzoek bleek dat deze goederen enkele uren eerder waren weggenomen bij een woninginbraak in Delft.

Tegen de verdachte is proces verbaal opgemaakt voor openlijk gebruik van verdovende middelen en het niet voldoen aan de legitimatieplicht. Voor de woninginbraak is hij vervolgens overgebracht naar politiebureau Delft. De andere verdachte, een 30-jarige Hagenaar, is aangehouden op het Stationsplein en ook tegen hem is proces verbaal opgemaakt.

Rond 20.10 uur lieten de camerabeelden zien dat op het Stationsplein twee mannen contact hadden met elkaar, iets aan elkaar gaven en vervolgens wegliepen. Een van hen, een 33-jarige Hagenaar, werd aangehouden op het Stationsplein. De man spuugde een bolletje uit en uit onderzoek bleek dat het cocaïne was. Ook had de verdachte een mes bij zich. Het mes en de cocaïne is in beslag genomen en tegen de verdachte is proces verbaal opgemaakt.

Bron: Politie HaaglandenComments are closed.
%d bloggers liken dit: