Design tv standaards zijn breed inzetbaar en daardoor enorm populair geworden. Wil jij je televisie bijvoorbeeld een mooi plekje geven in de woonkamer? Of heb je een beurs of presentatie waarbij je een beeldscherm gebruikt om jouw product of dienst op te laten vallen? Dat doe je op een stijlvolle manier met een design tv standaard. Het is dus

Design tv standaard voor thuis

Vind jij de televisie maar een doorn in het oog? Met een prachtig standaard eronder maak je hier juist een aanwinst van. Zo kun je bijvoorbeeld een kunstwerk tonen op het beeldscherm, waardoor de televisie een decoratieve functie krijgt. Voor iedere televisie is er een mooi vormgegeven tv standaard of beugel te vinden. Hiermee zet je de tv gemakkelijk op de gewenste positie. Kies bijvoorbeeld voor een standaard met tripod poten voor in een moderne interieur of ga voor een model met een voet van eikenhout voor een neutrale en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook modellen die voorzien zijn van een plateau waarop je apparatuur, zoals een dvd speler of de mediabox kunt plaatsen. Dankzij de slanke vormgeving van de design tv standaard staat deze prachtig in ieder interieur. Zo geef je jouw televisie een goede plek, bijvoorbeeld in de hoek van je woonkamer of voor je favoriete stoel.

Design tv standaard zakelijk gebruiken

Een tv standaard is zeer functioneel als je een beurs of presentatie hebt. De ondersteuning van het beeldscherm zorgt ervoor dat je jouw product of dienst op een speciale manier onder de aandacht kunt brengen, of jouw slides eenvoudig toont aan de mensen die je presentatie bijwonen. Ook tijdens vergaderingen is het vaak prettig om een beeldscherm bij de hand te hebben. De standaard zorgt ervoor dat het beeldscherm op de juiste hoogte staat en is gemakkelijk in hoogte te verstellen. Zo kun je deze aanpassen op diverse omstandigheden. Als iedereen zit tijdens een vergadering is het bijvoorbeeld prettig om het standaard wat te verlagen, terwijl je tijdens een drukke beurs het beeldscherm op ooghoogte wilt hebben zodat het direct de aandacht trekt.

TV standaard voor scholen

Op scholen komt een design TV standaard goed van pas om via het beeldscherm de lesstof extra onder de aandacht te brengen. Is er een uurtje school tv ingepland? Dan stel je het beeldscherm gemakkelijk op de gewenste hoogte in, zodat de kinderen ook vanaf de vloer naar hun favoriete programma of een interessante documentaire kunnen kijken.

Beeldscherm in ontvangstruimtes of recepties

Ten slotte komt het design tv standaard uitstekend tot zijn recht in ontvangstruimtes en recepties. Het slanke model past in iedere omgeving thuis en neemt de aandacht niet weg van de boodschap op het beeldscherm. Gebruik het beeldscherm bijvoorbeeld om het dagprogramma te tonen of om aan te geven in welke ruimtes de bezoekers zich kunnen melden.

Vanwege de veelzijdigheid en instelbaarheid van dit meubel wint de design tv standaard steeds meer aan populariteit. Ben jij al overtuigd? Haal jouw favoriete model dan direct in huis.

 

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular