DigitaleFactuur.nl is op het Factuurcongres 2010 (7 juni) uitgeroepen als winnaar van de Gouden Factuur in de categorie online factureren. De Gouden Factuur wordt uitgereikt aan voorlopers op het gebied van digitale facturatie. DigitaleFactuur.nl is een product van het Leidse ICT bedrijf Studio Projectie.

De deskundigde jury koos unaniem voor DigitaleFactuur. Zij prezen DigitaleFactuur in het bijzonder om de buitengewoon praktische oplossing die elke kleine ondernemer in staat stelt makkelijk digitaal te factureren. Ook Marco Pastors, ambassadeur E-factureren, was zeer te spreken over de gepresenteerde oplossing.

Over DigitaleFactuur.nl
DigitaleFactuur.nl is een online facturatiedienst waarmee ondernemers eenvoudig professionele facturen kunnen vesturen en beheren. Voor het MKB is DigitaleFactuur.nl de ultieme oplossing waarmee snel, eenvoudig en efficiënt (digitaal) kan worden gefactureerd. Uitgangspunt van DigitaleFactuur.nl is gebruikersgemak, elke ondernemer, van bouwvakker tot advocaat moet het systeem kunnen gebruiken. Daarmee is DigitaleFactuur een doorbraak op het gebied van elektronisch factureren.

Naast facturatie biedt DigitaleFactuur veel handigheden om de ondernemer tijd te besparen: zo kan je via DigitaleFactuur eenvoudig offertes versturen en beheren, facturen automatisch per post versturen, een urenregistratie bijhouden en je klanten via iDeal laten betalen. Een extra aardigheid is dat de dienst voor kleine ondernemers (tot 50 facturen per jaar) gratis wordt aangeboden.

Nadere informatie:
Tijmen van Dobbenburgh - 071 5138985 - tijmen[email protected]
www.factuurcongres.nl
www.digitalefactuur.nl