Politie Zeeland heeft een team ´grootschalig onderzoek' opgestart om de zaak rond een vannacht in Middelburg gevonden dode man te onderzoeken. Even voor 02.30 uur kreeg de politie de melding dat op de Seisbinnenbrug in Middelburg een dode man man lag. Uit een eerste onderzoek bleek dat deze man door een misdrijf om het leven was gekomen.

De Seisbinnenbrug ligt op de route die door veel mensen wordt gebruikt wanneer zij de stad Middelburg verlaten. Mogelijk dat er tussen 02.00 en 02.30 uur mensen langs zijn gekomen die iets hebben gezien. De politie weet inmiddels dat tussen deze tijd een aantal fietsers zijn langsgekomen. De omgeving van de Seisbinnenbrug is afgezet in verband met een uitgebreid onderzoek. Op de dode man zal sectie worden verricht.

De politie doet een dringend beroep op iedereen die vannacht tussen 02.00 en 02.30 uur via de Seisbinnenbrug de stad Middelburg in of uit is gegaan. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Middelburg of te bellen met telefoonnummer 0900-8844.
 
bron:Politie Zeeland