De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op woensdag 1 februari tussen 07.45 en 08.00 uur ’s ochtends op de Reeweg-Oost. Een 21-jarige jongeman uit Dordrecht reed omstreeks 07.50 uur op zijn snorfiets weg van het tankstation op de Reeweg-Oost. Hij reed de weg op richting het Halma Heiraplein. Op de rotonde wilde de 21-jarige de (snor)fietserstrook volgen door de rotonde voor de helft te nemen richting het Halma Heiraplein. Op een kwart van de rotonde kwam opeens van links een auto. Deze kwam vanuit de richting Bankastraat. Een botsing was het gevolg waarbij de snorfietser viel en nog een paar meter doorschoof. 

De personenauto reed door en stak de spoorweg over. Het gaat om een opvallende auto, een Oldtimer. Na de aanrijding werd de 21-jarige geholpen door een oudere vrouw die bij een bushokje aan de Reeweg-Oost stond. Ook twee mannen die in een bestelbusje kwamen aanrijden, hielpen de jongen. Van deze mogelijke getuigen zijn geen gegevens bekend.  De jongen kreeg in de loop van de dag steeds meer pijn door de aanrijding. Na een onderzoek in het ziekenhuis werd vastgesteld dat hij gekneusde pezen in zijn knie heeft en verrekte spieren in zijn been. De snorfiets is aanzienlijk beschadigd. De jongeman heeft aangifte gedaan bij de politie.

De politie is op zoek naar de mensen die het slachtoffer hebben geholpen. Het gaat om een oudere vrouw die vanuit het bushokje aan de Reeweg-Oost kwam en twee mannen die in een bestelbusje kwamen aanrijden. Zij worden verzocht contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief) .  Anderen die mogelijk meer weten van dit incident en/of de persoon die is doorgereden of mogelijk ook getuige zijn geweest, worden ook verzocht zich te melden bij de politie.
bron:Politie Zuid-Holland-Zuid