(Persbericht) Gold4Agro, Gold4Food en Gold4Pharma doorstaan strenge kwalificatie-eisen van SAP glansrijk

Waardenburg, 7 december 2011 - SAP heeft drie templates van Goldfish ICT Services gecertificeerd: Gold4Agro, Gold4Food en Gold4Pharma. De drie oplossingen zijn templates op basis van SAP Business All-in-One die zich richten op respectievelijk op de land- en tuinbouwsector, de voedselverwerkende industrie en de farmacie. In de oplossingen zijn zowel generieke processen als specifieke brancheprocessen vooraf ingericht. Naast de oplossingen zelf zijn de implementatiemethodiek, het trainingsmateriaal en de consultants van Goldfish ICT services door SAP gekwalificeerd. Opmerkelijk is dat Goldfish ICT Services in minder dan à©à©n jaar na de toetreding tot het VAR-landschap van SAP met drie templates wordt gekwalificeerd.

Om voor kwalificatie in aanmerking te komen, moet een op SAP gebaseerde oplossing aan een aantal strenge selectiecriteria voldoen. Specialisten van SAP onderzochten onder meer de inrichtingsdocumentatie van de templates, het trainingsmateriaal, referenties, de expertise van de consultants, de waardetoevoeging voor de klant, de inhoudelijke inrichting van de oplossing en de configuratie met het SAP systeem.

Quote Goldfish ICT Services
Jacko Obels, Business Development Manager bij Goldfish ICT Services: à¢â‚¬Å“We zijn erg blij dat drie van onze templates en bijbehorende diensten zijn gekwalificeerd door SAP. De erkenning vanuit SAP is een absolute kwaliteitsbevestiging. Niet alleen onze expertise en ons innovatieve vermogen in deze drie branches worden herkend, maar ook de vertaling van onze branchegerichte focus in een product- en dienstenportfolio dat volledig voldoet aan de strenge eisen van SAP. Met deze waardering geeft SAP aan garant te staan voor de kwaliteit van onze oplossingen: dat is een heel mooi signaal naar de markt.à¢â‚¬

Quote SAP
Arjan Vork, Partner Recruitment & Development Manager bij SAP Nederland: à¢â‚¬Å“Goldfish ICT Services heeft erg goed gebruikgemaakt van best practices in de voedselverwerkende, land- en tuinbouw en farmaceutische branche. De kennis en ervaring die zij hebben opgedaan bij grote bedrijven, hebben ze perfect vertaald in een schaalbare oplossing voor het MKB. Door de al aanwezige oplossingen binnen de SAP omgeving slim in te zetten, hebben zij in hun templates alle processen, zoals inkoop, verkoop, productie en financiën, vooraf kunnen inrichten. Daarbij zijn de implementatiemethodieken, het trainingsmateriaal en het niveau van de consultants erg hoog. Er zijn weinig resellers die binnen à©à©n jaar maar liefst drie templates kunnen laten kwalificeren. Dat is een hele mooie prestatie.à¢â‚¬

Over Goldfish ICT Services
Goldfish ICT Services is een middelgroot adviesbureau werkzaam voor de agro-, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie in de Benelux. Goldfish consultants combineren branche-, proces en ICT-expertise om, samen met klanten en partners, te komen tot concrete oplossingen. Geen hoogdravende verhalen maar echte resultaten. Voor meer informatie kunt u terecht op.

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 176.000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.

*** Noot voor de redactie ***
Hoge resolutie beeldmateriaal van SAP is beschikbaar op www.sap.com/photos
Voor videoverhalen over uiteenlopende onderwerpen kunt u terecht op www.sap-tv.com
Volg SAP op Twitter voor het laatste nieuws
Wilt u persberichten over SAP niet langer ontvangen, klik hier.

Voor meer informatie over dit bericht:

Goldfish ICT Services
Jacko Obels
T: 06 10 92 20 33
E: [email protected]

SAP
Cees Kardolus
T: 073 645 77 39
E: [email protected]