Donderdag 2 maart hield de politie omstreeks 01.10 uur een 31 jarige Hengeloër aan nadat hij onder invloed van alcohol een ravage had aangericht op de Industriestraat in Hengelo. Omstreeks 01.00 uur werd een aanrijding op genoemde locatie gemeld. Politieagenten troffen in de Industriestraat een zwaar beschadigde auto aan, die deels op het trottoir en tegen een voorgevel van een woning stond. De voorgevel was flink beschadigd. Verder werden nog drie beschadigde auto’s aangetroffen.

Het volgende bleek gebeurd te zijn: Een 31 jarige man uit Hengelo reed met zijn auto over de Industriestraat en verloor de macht over het stuur. Hij botste tegen een geparkeerd staande auto en vervolgens tegen de voorgevel van een woning. De geparkeerd staande auto die hij had aangereden, was doorgeschoten naar een tweede geparkeerd staande auto, die door de klap vervolgens op een derde auto botste. Een van de drie auto’s is eigendom van de 40 jarige bewoner van het huis waarvan de voorgevel beschadigd is.
De 31 jarige man was zichtbaar onder invloed van alcohol en werd door de politie aangehouden. Ademanalyse op het politiebureau gaf een uitslag van 1,37 promille. De politie heeft zijn rijbewijs ingevorderd en maakt proces-verbaal tegen hem op.
 
bron:Politie Twente