(Persbericht) Drupal is een Open Source Web Content Management Systeem. Door vele prijzen is Drupal al een belangrijke speler in de markt. Maar met de komst van Drupal 7, de nieuwe release waar bijna 3 jaar aan gewerkt is, ontstaat een wereld van nieuwe mogelijkheden voor een nog betere eBusiness strategie.

Drupal 7 is op dit moment nog niet klaar. De belangrijkste ontwikkelaars gaan voor het perfecte resultaat, waardoor eigenlijk niemand kan zeggen wanneer Drupal 7 officieel wordt vrijgegeven. Maar iedereen kijkt al maanden uit naar de eerste beta release, mogelijk nu eind deze maand. Wel is nu al duidelijk dat de Drupal 7 oplossing een nog belangrijkere plaats zal innemen op het terrein van serieuze Web Content Management Systemen.

Om het innovatie voordeel van Drupal 7 volledig te behalen is een architectuur voor de start van een project noodzakelijk. Voor het opstellen van deze architectuur is kennis nodig van Drupal 7 en inzicht in de potentiële valkuilen om van de implementatie en het gebruik een succes te maken.

Vanuit Organisatieontwerp.nl wordt daarom een seminar gegeven over Drupal 7. Op een onafhankelijke en kritische manier wordt ingegaan op de architectuur en belangrijkste concepten van Drupal 7. Natuurlijk komen de voordelen aan bod, maar ook de nadelen, de kosten en potentiële valkuilen worden besproken.

Aan het eind van dit seminar heeft u als deelnemer een compleet beeld van Drupal 7 en hoe u Drupal 7 effectief in uw eigen organisatie kan inzetten.

Voor meer informatie zie:
http://www.organisatieontwerp.nl/seminar

Organisatieontwerp.nl levert al jaren 100% onafhankelijke dienstverlening op het gebied van business IT consulting.