Op 29 oktober as organiseer ik met mijn duurzame durfkapitalistennetwerk HEARTcore.cc samen met De Investeerdersclub de eerste à¢â‚¬à…“Poen & Partners InvestorsLounge in Rotterdam. Hier gaat een groep voorgeselecteerde duurzame ondernemers (dus geen stichtingen en burgers met leuke initiatieven), die voor het verwezenlijken van hun ambities poen (geld) en/of partners (netwerk) zoeken, proberen ons en jullie te verleiden.

De ondernemers die mee willen doen aan de à¢â‚¬à…“Poen & Partners meeting zijn vooraf door ons gesproken op een drietal scouting & screening lunches, te weten op 8, 15 en 22 oktober. Daar zitten de experts van de organiserende partijen klaar om met heb te sparren over hun bedrijfsplan en tips en tricks te geven voor de presentatie. De ondernemers die daadwerkelijk op 29 oktober een poging mogen wagen zijn bovendien vooraf door ons getraind.
Deze eerste à¢â‚¬à…“Poen & Partners meeting vormt het startschot van een serie evenementen in de Maasstad die investeerders en ondernemers in duurzaamheid dichter bij elkaar brengen.

De experts
De deelnemende partijen stellen allemaal hun expertise en een deel van hun netwerk en tijd ter beschikking.
Het gaat naast HEARTcore Conscious Capitalists en het netwerk van informele investeerders ´De Investeerdersclub´ om The Hub, Droomzaken en JongeHonden.
The Hub is een internationaal netwerk van professionals die zich bezig houden met duurzaamheid en verandering.
Droomzaken zet dromen om in rendabele zaken. Ze participeren in kansrijke start-ups met geld, netwerk en ´sweat-equity´.
JongeHonden is een club van jonge academici die op innovatieve en ondernemende wijze hun zaak runnen.

Allen vinden we dat plezier en deals hand in hand moeten gaan en dat vertrouwen de beste basis is voor succes.

Rotterdam Climate Initiative
Deze meetings zijn powered by Rotterdam Climate Initiative. Rotterdam Climate Initiative is het ambitieuze klimaatprogramma van de stad Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam NV, DCMR Milieudienst Rijnmond, en Deltalinqs. Het programma moet leiden tot een halvering van de uitstoot van CO2 in 2025 ten opzichte van het niveau van 1990 en 100% klimaatbestendigheid van de stad Rotterdam. En dat zonder afbreuk te doen aan het economische klimaat: Rotterdam Climate Initiative beoogt een beter klimaat in à¡lle opzichten. Vanuit het economisch klimaatperspectief draagt Rotterdam Climate Initiative haar steentje bij aan deze à¢â‚¬à…“Poen & Partners InvestorsLounge.

LET OP: Het gaat om besloten bijeenkomsten waarvoor je je moet aanmelden. Alles vindt plaats in Rotterdam centrum.

Voor aanmelding of meer informatie kun je met mij contact opnemen per [t] +31 84 003 0863 of anders per [e] [email protected].

Ik hoop je als collega te mogen begroeten!

Website: http://www.HEARTcore.cc/

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular