MARK 4 is een geavanceerd communicatie en content management platform waar al veel grote, maar ook minder grote ondernemingen gebruik van maken. MARK 4 is inmiddels bij meer dan 50 organisaties ingezet.

MARK 4 is eenvoudig in te zetten en praktisch in gebruik. Door de modulaire opbouw van MARK 4 wordt het systeem geheel op de wensen van de klant afgestemd. De "blokkendoos" is naar die wensen aan te passen en uit te breiden.

De modulaire opbouw van MARK 4 is een gegeven, geen belofte. Bij de start van de implementatie van betreffende website worden de modules vastgesteld. Nieuwe modules zullen naadloos integreren met bestaande.

MARK 4 kent een basisopzet en een uitbouw in modules voor bijvoorbeeld nieuws, nieuwsbrieven, forums, chat, intranet en relatiebeheer.

e-dynamics B.V. is een snelgroeiende ICT dienstverlener. e-dynamics levert standaardsoftware voor urenregistratie, planning en content management. Naast standaardsoftware realiseert e-dynamics branchegerichte maatwerk software op het gebied van CRM, HRM, Kennismanagement, intranet, brandbeveiliging en ERP.

 bron:e-dynamics B.V.