Persbericht

Met de komst van een nieuw jaar, komen ook de goede voornemens. Zo ook in 2014. De eerste week van 2014 was nog nauwelijks voorbij of verkopers van de e-sigaret zagen hun omzet stijgen. In een tijd waarin iedereen op de centen moet letten, blijkt de e-sigaret niet alleen een goed, maar ook een goedkoop alternatief. Deze vorm van roken is namelijk vele malen goedkoper dan het roken van sigaretten omdat de patronen voor gebruik van de e-sigaret lang meegaan.

Binnen roken
Het idee van elektronisch roken is dat er geen tabak of teer in de e-sigaret verwerkt is, maar dat men een vloeistof met een smaakstof en met of zonder nicotine inhaleert. Hierdoor kan en mag de e-sigaret in veel gevallen binnen worden gerookt. Voor de meeste stoppers vormt de e-sigaret een blijvend alternatief.

Hippe accessoires
Doordat steeds meer consumenten kiezen voor de e-sigaret, wordt het voor fabrikanten ook steeds aantrekkelijker om allerlei accessoires aan te bieden waarmee de e-roker zich kan onderscheiden van anderen. Meer en meer nieuwe, aanverwante producten worden in deze tijd op de markt gebracht. Het gevolg daarvan is weer dat meer consumenten de e-sigaret als een aantrekkelijk alternatief zien. De toekomst van deze vorm van roken ziet er komend jaar dan ook rooskleurig uit.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform