Amsterdam, 29 oktober 2009 - EasyToBook.com Behaalde de 5e plaats in de prestigieuze Deloitte Technology Fast50 2009. De jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland vond donderdag 29 oktober plaats in The Talent Factory in Den Bosch.

EasyToBook.com behaalde 5300 procent omzetgroei in de afgelopen vijf jaar en wil binnen drie tot vijf jaar tot de wereldwijde top 5 behoren van websites voor accommodatiereserveringen. CEO Michal Hubschman is trots op deze 5e plaats in de top van de ranking: à¢â‚¬Å“Deze onderscheiding is een groot compliment voor het hele team en een bevestiging van het feit dat we de juiste focus hebben gekozen. Wij zijn van mening dat iedereen op een eenvoudige manier de beste accommodatie moet kunnen vinden en boeken. Om dit te kunnen bewerkstelligen speelt technologie een hoofdrol binnen ons bedrijf. De internationale online reisbranche wordt al jaren gedomineerd door enkele Goliaths, maar door onze marketingstrategie hebben we toch een plek weten te bemachtigen tussen deze ´groten‘˜. Vanuit deze positie willen wij de stap naar de wereldtop maken

In 2004 startte het bedrijf als hotelreserveringswebsite voor Amsterdam. Inmiddels is EasyToBook.com uitgegroeid tot een wereldwijde speler met meer dan 35.000 accomodaties op ruim 7.000 locaties. EasyToBook.com is gebruiksvriendelijk, beschikbaar in zeven talen, telt tienduizenden reviews van gasten , hanteert een flexibel annuleringsbeleid en een ´pay when you stay ´-betalingsmodel. In de afgelopen vijf jaar is de omzet ieder jaar meer dan verdubbeld. EasyTobook verwacht deze groei door te zetten: ´Wij passen ons continu aan de behoefte van de consument en de markt aan, hierdoor kunnen wij sterke groei blijven realiseren‘˜, aldus Hubschman.

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven. De Technology Fast50 viert dit jaar haar tienjarige jubileum. In het kader hiervan is het speelveld vergroot en nemen naast Nederlandse bedrijven, ook bedrijven uit België deel aan de verkiezing. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2004 - 2008).

Website: http://www.easytobook.com/