Edah breidt het assortiment voor de Edah Lekker & Laag vestigingen uit. Dat betekent dat vanaf vandaag in alle Edah Lekker & Laag vestigingen 1000 extra producten aan het assortiment toegevoegd worden. Het betreft bekende merkartikelen. Daarnaast opent Edah Lekker & Laag dit jaar 18 nieuwe vestigingen. Hiermee wordt het aantal winkels uitgebreid naar 80.

Uit onderzoek dat Edah regelmatig uitvoert onder haar klanten, is gebleken dat de
consument op een groot aantal punten, zoals het lage prijsniveau en de winkeluitstraling, de formule van Edah Lekker & Laag zeer weet te waarderen. Uit datzelfde onderzoek bleek dat de consument naast het Edah winkelmerk, waar men overigens zeer positief tegenover staat, graag meer bekende merkartikelen ziet in de winkel. Edah Lekker & Laag hecht veel belang aan de mening van haar klanten en wil de klant graag mee laten denken in de samenstelling van het assortiment. De consument kan nu volop kiezen uit een groot versaanbod en een compleet assortiment producten, met daarbij een ruime keuze uit kwalitatief uitstekende Edah-merken. Dat Edah dicht bij de klant staat, mag duidelijk zijn.

De opening van nog eens 18 nieuwe winkels geeft aan dat er vertrouwen is in de Edah Lekker & Laag formule. Hiermee komt het totaal aantal winkels op 80. Met 80 vestigingen, het goedkoopste à©n meest complete assortiment van Nederland, staat Edah Lekker & Laag helemaal op de kaart van Supermarkt Nederland.

bron:Van Zandbeek Communicatie