Apeldoorn, 21 mei 2010 - Eden Quality is sinds enkele jaren succesvol gepositioneerd als het huismerk van KATO Group BV, een internetonderneming die in Nederland beter bekend staat onder de naam van haar online winkel knivesandtools.com.
Het Eden Quality merk staat voor de best mogelijke prijs-kwaliteit verhouding, waarbij producten direct van de fabrikant aan de consument worden geleverd, zonder tussenhandel. Naast o.a. keukenmessen en zakmessen komt dit merk nu met een viertal verrekijkers verdeeld over 2 prijssegmenten; een basisserie, de HD serie, en de luxere ED serie.

HD Serie
Deze serie bestaat uit een drietal kijkers. De techniek van de kijkers doet de gebruiker beschikken over een kijker met eigenschappen die uniek zijn in de prijsklasse waartoe ze behoren. Onder andere de helderheid en kleurechtheid van het beeld zijn hoger dan die van veel kijkers van vergelijkbare prijzen.

ED Serie
Het topmodel is gemaakt van een magnesium body, waardoor de kijker erg licht is en dus comfortabel draagt. De optiek is van een nog hogere kwaliteit en door het gebruik van o.a. een phase correction coating op de lenzen wordt een beeld van extreem hoge scherpte verkregen.

Noot voor de redactie:
Op verzoek kan een uitgebreide versie van dit persbericht worden verstuurd, met meer informatie over de specificaties en techniek van de verrekijkers. Ook vindt u hier de prijzen.

U vindt hier de Eden Quality Verrekijkers

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular