(Persbericht) Partnership speelt in op behoefte van kmo‘˜s aan supersnelle en betaalbare verbindingen

Utrecht, 3 november 2011 Telecomprovider edpnet neemt de glasvezelverbindingen van Eurofiber op in haar productportfolio. De twee bedrijven tekenden afgelopen maand een partnercontract om hun samenwerking te bekrachtigen. Met de verbindingen van Eurofiber voorziet edpnet in de groeiende behoefte van kmo‘˜s aan hoge bandbreedtes voor een interessante prijs. De kmo‘˜s willen met name meer bandbreedte met het oog op snellere internettoegang.

à¢â‚¬Å“Onze klanten zijn typisch kleine en middelgrote organisaties. Ze willen steeds meer bandbreedte om zelf snel te kunnen surfen op het internet, maar ook om hun klanten snelle webdiensten te kunnen bieden. De op glasvezel gebaseerde Ethernetverbindingen van Eurofiber zijn flexibel en betaalbaar. Ze sluiten perfect aan op de vraag die we bij onze klanten signaleren. Samen met Eurofiber kunnen we dan ook een belangrijke rol spelen in deze snel groeiende marktà¢â‚¬, aldus Joachim Slabbaert, COO van edpnet. Ook het feit dat Eurofiber zich focust op het bieden van verbindingen en daar zelf geen diensten op levert, maakt het bedrijf tot een aantrekkelijke partner voor edpnet.

Eurofiber en edpnet slaan al langer met succes de handen in elkaar. De twee bedrijven realiseerden samen diverse projecten en nieuwe trajecten zitten in de pijplijn. Lars Alkema, directeur van Eurofiber: à¢â‚¬Å“De ondertekening van dit partnercontract is een logische formele vervolgstap in onze goede samenwerking. Edpnet en Eurofiber passen uitstekend bij elkaar: we zijn transparante organisaties met een open houding. We stellen allebei hoge eisen aan kwaliteit en ook onze werkwijzen komen overeen. Dit partnership geeft ons de flexibiliteit om samen te groeien en te innoveren om onze klanten de beste service te bieden.à¢â‚¬

Over edpnet
edpnet is een onafhankelijke telecomleverancier. Wij zijn geen onbeduidend onderdeel van een andere provider maar staan al meer dan 10 jaar stevig in onze eigen schoenen en werken hard om onze klanten een prima prijs, dito kwaliteit en snelle, persoonlijke service te bieden.

edpnet werkt wereldwijd en uitgebreid. Wij zijn actief in België, Nederland, Rusland, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Onze diensten in een notendop: ADSL, ADSL2+, VDSL, IP-transit, SDSL, EFM, leased lines, glasvezel- en inbelverbindingen, digitale televisie, telefonie, shared hosting, dedicated hosting, colocatie, streaming, domeinnaamregistratie en hardware (modems, routers, à¢â‚¬¦).

edpnet groeit dankzij gezond verstand. Common sense internet: dat is onze sterkte en dat valt duidelijk in de smaak. edpnet blijft dan ook gezellig groeien en telt meer dan 85 voltijdse medewerkers en meer dan 450 razend enthousiaste resellers. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde en voordelen voor onze klanten. Voor meer informatie: www.edpnet.be.

Over Eurofiber
Eurofiber is een gespecialiseerde aanbieder van managed dark fiber-verbindingen, Ethernetdiensten vanaf 10 Mbps en optische transmissiediensten over DWDM tot 400 Gbps. Aan de basis hiervan ligt een hoogwaardig en fijnmazig glasvezelnetwerk, dat zich uitstrekt over Nederland, België en Duitsland en continu wordt uitgebreid.

Het onafhankelijke netwerk van Eurofiber geeft organisaties een vrije keuze uit de diensten die ze op hun glasvezelverbindingen willen inzetten en de leveranciers van deze diensten. Eurofiber biedt bovendien de flexibiliteit om de bandbreedte van verbindingen op ieder moment te verhogen. Voor meer informatie: www.eurofiber.be.

NOOT VOOR REDACTIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]

edpnet
Karolien Van Acker
Tel. +32 (0) 3 - 265 67 08
[email protected]

Eurofiber
Clementine Witkamp
Tel. +31 (0)30 242 87 00
[email protected]