(Persbericht) PERSBERICHT

Sneek, 12 juli 2012

Educatieve dagjes uit in de veiling voor Kika op Juniormarkt.nl.
Tot en met de eerste week van augustus kunnen bezoekers van Juniormarkt.nl meebieden op toegangskaarten voor interessante attracties en musea. Deze bedrijven hebben vrijkaarten beschikbaar gesteld voor de actie van Juniormarkt.nl het ´Hoogste bod voor Kika´. Na afloop van de veilingen gaat het Hoogste bod 1 op 1 naar de Stichting Kinderen Kankervrij (Kika).
De zomerveilingen
Tot en met begin augustus kan er op Juniormarkt.nl geboden worden op toegangskaarten voor bijzondere dagjes uit. Stuk voor stuk leuke doe-dingen voor kinderen met een educatieve twist. Variërend van zelf een touw slaan, spelen met moleculen, je eigen Qi (energie) ontdekken, uitvogelen hoeveel een kolibri weegt à¢â‚¬¦ tot het uitvinden van hoeveel jezelf weegt op bijvoorbeeld Mars.

Ook is er cultureel aanbod, het Nationale Ballet stelt 2 eersterangs kaarten ter beschikking voor de speciale kerstvoorstelling de ¨Notenkraker¨. Op sportief gebied is er een veiling van een maand lang zomerskieën in SnowWorld. Voor de jarige tijdens de vakantie kan er geboden worden op een compleet VIP kinderfeestje voor 8 kinderen in TUNFUN Amsterdam. Tot slot zijn er voor de echte adrenaline fans 4 kaarten voor Bobbejaanland te winnen.

Sponsors van deze veilingen zijn:
- Nemo Science Centre Amsterdam,
- Vogelpark Avifauna Alphen a/d Rijn,
- Zuiderzeemuseum in Enkhuizen,
- Space Expo in Noordwijk,
- Tropenmuseum Amsterdam
- Science Centre TU Delft.
- Nationaal Ballet
- Snowworld
- TunFun Amsterdam
- Bobbejaanland

Voor alle veilingen geldt dat de sponsors de kaarten geheel gratis ter beschikking stellen voor de actie het Hoogste bod voor Kika van Juniormarkt.nl. Voor de bieders geldt dat ze soms een koopje hebben en in andere gevallen wordt meer betaald. In alle gevallen geldt dat de opbrengst 100% ten goede komt aan Kika.

Wisselend aanbod
In de rubriek het ´Hoogste bod voor Kika´worden steeds wisselende produkten geveild. Juniormarkt.nl nodigt nieuwe sponsors van harte uit om ook produkten beschikbaar te stellen en hiermee Kika te steunen. Het ´Hoogste bod voor Kika‘˜ is een doorlopende actie op Juniormarkt.nl.

Over Juniormarkt.nl
Juniormarkt.nl is de leukste marktplaats voor kinderspullen. Het is een concept van een bevlogen club die ervan overtuigd is dat het leuker en beter kan dan de rubriek ´kind en baby´ op de grote generieke marktplaatsen. Alle aanbod op Juniormarkt.nl is uniek en wordt gemodereerd met als doel overzichtelijke advertenties en uitstekende zoekresultaten voor de gebruikers. Juniormarkt.nl heeft de ambitie kinderen te betrekken bij de verkoop van hun kinderspullen. Kinderen vinden het leuk, het draagt aantoonbaar bij aan de financiële opvoeding en het recyclen van kinderspullen is bovendien pure winst voor de ´groene zaak´.
==============================================================================================
Voor de redactie
www.juniormarkt.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular