Een ge-zon-de kleurRoermond, 30 Juni 2010
Naturys Benelux voorziet deze zomer in het leveren en distribueren van een compleet cosmetisch verantwoorde zonneserie ´Natur&Sun‘. Hiermee reageert de onderneming op recentelijk gepubliceerde onderzoeksresultaten van schadelijke zonnebrandcrèmes en komt het tegemoet aan de vraag naar beschermende zonnebrandcrèmes zonder chemische- en synthetische filters.

De zonnebrandcrèmes met verschillende beschermingsniveaus zijn geschikt voor baby‘s en volwassenen. Het assortiment bestaat uit crèmes met factor 50, 30, 20, 10 en tevens een speciale gezichtscrème en after-sun emulsie. Dankzij de ICEA certificering staan de bio-ecologische producten garant voor de gezondheid van de mens en bescherming van het milieu.

Naturys Benelux is een onderdeel van BEMA Cosmetici welke sinds 1968 marktleider in Italië op het gebied van natuurlijke en organische verzorgingsproducten is. Het onderzoekslaboratoria bevindt zich in Rovigo van waaruit verschillende afnemers zoals schoonheidssalons, farmaceuten, reformhuizen en natuurwinkels worden bediend.

Meer informatie: Dhr Tillemans tel: 0032 499711860 http://www.naturys.nl info@naturys.nlComments are closed.
%d bloggers liken dit: