Iedereen verdient een leuke kerst! Voor de 12.000 gezinnen die zijn aangesloten bij de Voedselbank is dit helaas niet vanzelfsprekend. Vandaar dat de Voedselbank en I-deal Overstock hebben besloten om daar een handje bij te helpen: al deze gezinnen worden met kerst verrast met een mooi kerstpakket!

Voor de meeste mensen is kerst een tijd met veel gezelligheid, lekker eten en cadeautjes. Voor de gezinnen die zijn aangesloten bij de Voedselbank is het echter vaak een emotioneel moeilijke periode als gevolg van sociale druk, extra financiële uitgaven etc.

Tegelijkertijd zag I-deal Overstock, een internetveilinghuis van overtollige voorraden van A-merk fabrikanten, dat veel fabrikanten juist aan het einde van het jaar hun voorraden opruimen. Vandaar dat de Voedselbank en I-deal Overstock hun handen ineen hebben geslagen en hebben bedacht om 12.000 Voedselbank kerstpakketten samen te stellen van overtollige voorraden van fabrikanten.

Fabrikanten zoals Verkade, Unilever, Procter&Gamble, Cadbury Schweppes en Heinz waren erg enthousiast over het idee en hebben producten ter beschikking gesteld. Smurfit Kappa heeft de kerstpakketdozen geleverd en Drukkerij Sonneveld de kerstkaarten.

Het eindresultaat: 12.000 prachtige kerstpakketten met daarin o.a. Unox Soep en Unox stamppotpan, Verkade chocola, Dreft afwasmiddel, John West tonijn, Cadbury chocola, servetten en kaarsen. Alle ingrediënten voor een fijne kerst!

bron:I-deal Overstock