(Persbericht) Maandag 6 september lancering van Scheurmail Citaten & Oneliners.
De meeste hangen op een toilet, papieren scheurkalenders over de meest uiteenlopende onderwerpen. Scheurmails kunt u daar ook lezen, maar dan op een laptop of mobiel, want scheurmails verschijnen niet op papier maar via de email. En dus zijn er meer mogelijkheden zoals het doorlinken naar filmpjes en websites of het meer kunnen inspelen op de actualiteit. Scheurmail is zo een innovatief concept en een nieuwe jas voor de oeroude scheurkalender. Scheuren op je PC!

Meer dan zomaar een losse quote
Na de succesvolle start van Scheurmail Rotterdam lanceert de Wist u dat... Uitgeverij nu een tweede scheurkalender via de email. Scheurmail Citaten & Oneliners biedt elke dag een pakkende quote, uitdrukking, spreuk of wijsheid. Deze dient als kapstok voor een kort artikel met beknopte achtergronden, grappige anecdotes of interessante wist-u-datjes die op de auteur of de quote slaan. Een mix van inspiratie, humor en informatie.

Dagelijks of wekelijks een scheurmail
Scheurmails verschijnen van maandag t/m vrijdag, maar abonnees kunnen ook kiezen voor à©à©n scheurmail op vrijdag met de verzamelde quotes van die week. De scheurmails zijn kort en bondig en handelen over uiteenlopende onderwerpen als muziek, sport, wetenschap, spiritualiteit, literatuur, kunst of het dagelijks leven.

Elke dag een leuk moment, en dat voor slechts een luttele cent.
Scheurmails verschijnen elke werkdag om zeven uur ‘˜s ochtends. Een jaarabonnement kost slechts € 7,50 per jaar. Maar er is ook een gratis en vrijblijvend proefabonnement van twee weken om eerst kennis te maken. Inschrijven kan via www.scheurmails.nl waar ook meer informatie is te vinden en waar enkele voorbeelden zijn te bekijken.

Een ludiek kado
Scheurkalenders worden natuurlijk veel kado gedaan rondom de feestdagen. Dat kan ook met de Scheurmail Citaten & Oneliners Kadobon die verkrijgbaar is inclusief twee unieke ansichtkaarten voor € 9,95. Met de bon kan het jaarabonnement op de site worden geactiveerd (zonder automatische verlenging, men hoeft niet op te zeggen).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie
In de Rotterdamse editie van de Metro verzorgt Scheurmail Rotterdam de rubriek ´Scheurmail van de Week‘˜, een selectie van de leukste of beste scheurmail van die week. Met Scheurmail Citaten & Oneliners wil ik dit ook kosteloos verzorgen in landelijke media. Ik hoor het graag als u daar belangstelling voor hebt.

Contactinformatie
Bedrijf: Wist u dat... Uitgeverij
Contactpersoon: Herco Kruik
Adres: Zestienhovensekade 256, 3043KX Rotterdam
Telefoon: 010-4672111 / 06-81041968
Email/website: [email protected] / www.scheurmails.nl