(Persbericht) Voor iedereen die waarde hecht aan een veilig en betrouwbare kweeksysteem, is de speciale schakelbord configurator van EU Growshop een geschenk uit de hemel. Iedereen kan nu zijn eigen schakelbord samenstellen waarmee alle lampen in een handomdraai in- en uitgeschakeld kunnen worden.

Om te kweken zijn lampen nodig dat weet iedereen. Maar iedere elektricien zal daarbij opmerken dat een grote hoeveelheid lampen altijd een risico met zich meebrengt. Door de grote hoeveelheid spanning en lange lampuren kan er brand uitslaan. à¢â‚¬Å“En dat is natuurlijk het laatste waar een kweker op zit te wachtenà¢â‚¬, zegt Bert van Laarhoven, marketing manager bij EU Growshop.

De webwinkel specialiseert zich onder andere in schakelborden, waarmee grote aantallen lampen veilig in- en uitgeschakeld kunnen worden. Een technisch verhaal is het niet, vertelt Van Laarhoven. à¢â‚¬Å“Iedereen die meer dan 1 lamp gebruikt, doet er zijn voordeel mee. Onze schakelborden zijn gebruiksvriendelijk, en erg makkelijk te installeren.à¢â‚¬

Maar geen twee kweeksystemen zijn hetzelfde, en dus moeten schakelborden dat ook niet zijn. Dat weten ze ook bij EU Growshop; de online shop biedt sinds kort de exclusieve schakelbord configurator aan. Van Laarhoven: à¢â‚¬Å“Wie naar de meeste elektronicazaken gaat, ziet dat je maar uit een paar schakelkasten kunt kiezen. Wij bieden een schakelbord op maat aan, waardoor de veiligheid toeneemt.à¢â‚¬

De borden kunnen natuurlijk helemaal naar voorkeur ingesteld worden. Daarnaast kent de schakelbord configurator twee hoofdvarianten: Budget en De Luxe. De eerste is vooral bedoeld voor mensen die het gaat simpel houden; geen ingewikkelde instellingen of knopjes, maar een betaalbaar, gebruiksvriendelijk systeem. De Luxe modellen zijn uitgebreider, met extra zekeringen en subgroepen zodat bij een sluiting of storing nooit alle lampen uitvallen.

Ga voor meer info, en de configurator, naar www.eugrowshop.eu!