Pianist Cor Bakker bekend van radio à©n televisie nodigt ook dit jaar een aantal van zijn muzikale vrienden, waaronder Laura Fygi en Madeline Bell, uit om de kerst van 2005 met hemelse klanken in te luiden! Vele grote artiesten zijn dit jaar van de partij waaronder Cor's grote idool Madeline Bell, een fantastische zangeres met reeds vele hits op haar naam. Madeline heeft met namen als Elton John, Dusty Springfield, The Beatles en de Rolling Stones op de planken gestaan. Een virtuoze stem die Tom Parker's succes mede heeft groot gebracht.

Ook de bijzondere zangeres Laura Fygi is dit jaar van de partij. Laura heeft met haar zwoele intense stemgeluid al menig hart tot ver in Azie doen veroveren en is tot op heden een meestervertolkster van de Latijns- Amerikaanse jazz.
Philippe Elan, de Franse Chansonnier, de Braziliaanse zangeres Josee Koning, de close harmonygroep Zo Gewoon, de Antilliaanse Tania Kross alsmede drie topkoren op de diverse locaties, zullen ook hun stemmen doen gelden en musiceren samen met de andere muzikale collega's deze avond op hoog niveau.

Het repetoire is veelzijdig te noemen, van Have Yourself a Merry Little Christmas, The Christmas Song tot en met het prachtige Hodie Christus Natus Est, waarin Tania Kross een prachtige solistenrol zal vervullen. De avond zal worden afgesloten met een Grand Finale Um Feliz Navidad, waarin ook het publiek wordt verzocht hierin een bijdrage te leveren evenals met het muziekstuk O come all ye faithfull.
Alle artiesten worden deze avond begeleid door een 5-mans orkest (o.a. de toppers Edwin Corsilius en Frits Landesbergen) onder leiding van Cor Bakker aan de vleugel.
Het zal ook dit jaar een gegarandeerd succesvol avondje uit zijn in à©à©n van de prachtige verwarmde locaties!

De drie locaties zijn:
13 december - Haarlem, Kathedrale Basiliek St. Bavo, aanvang 20.00 uur m.m.v. Kathedrale Koor
15 december - Rotterdam, Laurenskerk, aanvang 20.00 uur m.m.v. Rotterdams Jongenskoor
23 december - Groningen, Martinikerk, aanvang 20.00 uur m.m.v. Groninger Kinder & Jeugdkoor

bron:STOBC