BERICHT VOOR DE PERS

Eerste standaardconnector voor Microsoft Dynamics CRM en Exact Globe

CRM Partners en Qics Software sluiten samenwerkingsovereenkomst

KATWIJK/BARNEVELD, 13 januari 2009 - Met ingang van 2009 is er een instrument op de markt die de integratie van Exact software en Microsoft CRM op eenvoudige wijze mogelijk maakt. CRM Partners en Qics Software hebben, als eerste partijen in Nederland, een standaardconnector ontwikkeld om de gegevensuitwisseling tussen Exact Globe en Microsoft Dynamics CRM 4.0 te vergemakkelijken en te versnellen. De dubbele invoer van data is hiermee overbodig geworden en de kwaliteit van de data neemt toe.

CRM Partners en Qics Software tekenden vorige week een overeenkomst om de goede samenwerking die werd opgedaan bij de ontwikkeling van dit product ook formeel vast te leggen. CRM Partners is de grootste implementatiepartner in Nederland op het gebied van het front office systeem Microsoft Dynamics CRM; Qics Software is een ervaren Development Partner van Exact en expert op het gebied van Exact Globe voor de back office. De gezamenlijke ontwikkeling van de connector en de overeenkomst tussen de twee partijen is een logisch gevolg van de expertise van beide bedrijven en hun drive om continu toegevoegde waarde aan hun klanten te bieden.

Mark Velthuijsen, directeur Qics Software: "De connector is een zeer stabiele oplossing die een organisatie in staat stelt om snel en betrouwbaar informatie in Exact Globe te krijgen. De samenwerking met CRM Partners heeft ons in staat gesteld om deze software te bouwen. Door te kiezen voor deze connector weten onze klanten zich verzekerd van de uitgebreide kennis en ervaring van beide partijen."

Emiel Putman, managing partner CRM Partners: "CRM Partners kijkt altijd uit naar mogelijkheden om haar klanten iets extra's brengen. Ik ben ervan overtuigd dat de connector en de samenwerking met Qics een uitstekende aanvulling is op de dienstverlening van ons allebei."

Meer informatie over de Microsoft Dynamics CRM - Exact Globe Connector is te vinden op www.crmpartners.nl.

Qics Software is ISV (Independent Software Vendor) met een focus op het ontwikkelen van software, het leveren van Business Intelligence oplossingen en Product Development voor dienstverlenende organisaties. Qics is drievoudig Microsoft Gold Certified Partner, SAP Business One Software Solution Provider en Exact Software Development Partner. Qics is in 2000 opgericht en heeft vestigingen in Katwijk (Nederland) en àƒ…½ilina (Slowakije). Qics werkt voor corporate organisaties als ABN AMRO, KLM en ING, maar ook voor het MKB.

CRM Partners is een CRM-adviesbureau dat zich heeft ontwikkeld tot marktleider op het gebied van generieke à©n branchespecifieke oplossingen op het gebied van Microsoft Dynamics CRM. Naast het ondersteunen van marketing-, sales- en serviceprocessen zet CRM Partners Microsoft Dynamics CRM ook in voor leveranciersmanagement, ledenbeheer, opleidingenmanagement, HR en andere ondersteunende processen. CRM Partners is Microsoft Gold Certified Partner met vijf competenties en lid van de Microsoft Presidents Club. CRM Partners heeft een interessant portfolio van ruim 100 klanten waaronder Akzo Nobel, de Alliantie, Asito, Ballast Nedam, Grontmij en Reaal Verzekeringen.

NIET VOOR PUBLICATIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Sophie Makker, CRM Partners, 0342 427 090, [email protected]
Martin de Jong, Qics Software, 071 750 15 30, [email protected]