(Persbericht) Voor de MKB-er met interesse in magazijnbeheer, opgelet!
Aanstaande zondag 5 september wordt om 09:30 een item uitgezonden over BOXwise. In het programma Regio Business Magazine op RTL7 zal in worden gegaan op de logistieke situatie bij Pols Potten uit Amsterdam.

Anderhalf jaar geleden is het magazijn gebruik gaan maken van BOXwise, en ze kunnen niet meer zonder: à¢â‚¬Å“BOXwise bespaart ons aanzienlijkà¢â‚¬, zegt Theo Grootendorst, algemeen directeur. à¢â‚¬Å“We werken nu veel efficiënter als voorheen.à¢â‚¬ Ook de manco-percentages zijn aanzienlijk gedaald: à¢â‚¬Å“Van 20% terug naar 5%à¢â‚¬ aldus Grootendorst.

De uitgeprinte pakbonnen zijn voorzien van afbeeldingen van de producten, wat de kans op fouten behoorlijk verkleint. Voor de klant, die de bon ook te zien krijgt, is het een stuk representatiever. Dat is voor Pols Potten een echte must, want à¢â‚¬Å“Wij verkopen sfeerà¢â‚¬, zo zegt Grootendorst. Daarbij hoort natuurlijk ook een goed verzorgde pakbon, want die krijgt een klant bij de order meegeleverd.

Het visuele aspect komt ook naar voren in de labels die worden afgedrukt. BOXwise zorgt ervoor dat er zelfontworpen labels kunnen worden gebruikt; Ontvangen goederen worden voorzien van een label met productinformatie en uw eigen logo.

Maar BOXwise biedt mà©à©r. Op het gebied van efficiëntie bijvoorbeeld. Alle orders van dezelfde klant worden verzameld in à©à©n levering. Dat reduceert het aantal orders, en daarmee het aantal fouten. Directe integratie met Exact zorgt voor gemakkelijke afhandeling van retouren. En BOXwise is een Exact Certified Add-On. Daarmee biedt het uitkomst voor ondernemers die op zoek zijn naar een efficiënte barcode-oplossing voor Exact.

Pols Potten is overtuigd van de voordelen, en ziet BOXwise als een echte voltreffer. à¢â‚¬Å“We zijn heel tevreden over BOXwise.à¢â‚¬
Nieuwsgierig geworden? Vergeet dan niet te kijken deze zondag!
Gemist? Geen probleem! De uitzending wordt herhaald op RTL5 van 6 tot en met 11 september, en is on-line na te zien op rtl.nl

Meer informatie over BOXwise? Neem een kijkje op www.boxwise.nl